کد خبر 38091
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۵

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: خوشحالم اولين حضور کي‌روش در ورزشگاه با پيروزي ما همراه بود.

به گزارش مشرق، پرويز مظلومي پس از برتري 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاکور در کنفرانس خبري گفت: با تيمي بازي کرديم که قدرت بدني خوبي داشت و بيشتر بازيکنانش بالاي يک متر و 90 سانتيمتر قد داشتند. آنها در توپ‌گيري و درگيري‌هاي فيزيکي بسيار خوب کار کردند اما هواداران ما يار دوازدهم‌مان بودند و در نهايت پيروز شديم.

وي در پاسخ به اين سؤال که علت قهر محمدي از رختکن استقلال چه بود، عنوان کرد: از اين موضوع خبر ندارم. شايد محمدي به خانه‌اش رفته است. فردا او را در تمرين مي‌بينم و علت را جويا مي‌شوم.

مظلومي درباره اظهارنظر سرمربي پاختاکور که گفته بود استقلالي‌ها به دليل حضور کي‌روش امروز خوب بازي کردند، گفت: به کي‌روش خوش‌آمد مي‌گويم. خوشحالم اولين حضور او در ورزشگاه با پيروزي استقلال همراه بود اما گاهي اوقات ممکن است اين موضوع تأثير منفي داشته باشد و بازيکنان دچار استرس شوند و همواره تاثيرش مثبت نيست. معتقدم سرمربي تيم ملي با تماشا کردن مسابقات از نزديک مي‌تواند انتخاب بهتري داشته باشد.

سرمربي استقلال در مورد راحت گل خوردن اين تيم عنوان کرد: دفاع استقلال امروز خوب بازي کرد. متاسفانه در ابتداي مسابقه گل ناگهاني دريافت کرديم و توپ پس از کمانه کردن وارد دروازه ما شد اما خوشبختانه موفق شديم خودمان را جمع‌و جور کرده و بازي را ببريم. اين امتياز خوبي است که بعد از عقب افتادن از حريف مي‌توانيم نتيجه را جبران کنيم. امروز هم بازيکنان خط دفاعي اکثر توپ‌هاي حريف را قطع کردند.

مظلومي در مورد مصدوميت شريفات و مجيدي گفت: شريفات از ناحيه دندان دچار آسيب‌ديدگي شد. مصدوميت مجيدي هم بدشانسي ما بود که خيلي زود او را از دست داديم. مجيدي امروز خيلي سرحال بود و گل هم زده بود اما متاسفانه کشاله رانش آسيب ديد. ما اجازه نداديم ريسک کنيم و او به بازي ادامه دهد.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا مجيدي به بازي مقابل تراکتور مي‌رسد، گفت: بايد تا فردا منتظر بمانيم و ببينيم که پزشکان تيم چه نظري مي‌دهند.

سرمربي استقلال در مورد استقبال کم تماشاگران از مسابقات گفت: دليل اين موضوع را نمي‌دانم و بايد بررسي شود. تيم‌ها همان تيم‌ها هستند و تماشاگران هم همان تماشاگران. ذوب‌آهن و سپاهان خوب بازي مي‌کنند و پرسپوليس هم ديروز نمايش بدي نداشت. امروز هم شاهد بوديد که استقلال خيلي خوب بازي کرد اما نمي‌دانم چرا تماشاگران به ورزشگاه نمي‌آيند. شايد يکي از دلايل اين موضوع نتايج تيم ملي و گران شدن بليت‌ها باشد. قبلا براي بازي‌هاي استقلال 80 هزار نفر به ورزشگاه مي‌آمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس