جانشین وزیر دفاع گفت: در پرتو دستاوردهای بزرگ دفاعی، ایران توانسته جایگاه شایسته خود را به عنوان «قدرت برتر‌ منطقه‌ای» تثبیت و حتی در برخی زمینه‌ها در جمع اندک کشورهای دارنده این فناوری‌ها در جهان قرار گیرد.‌

به گزارش مشرق، ‌امیر حاتمی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بازدید از صنایع جنگ‌افزارسازی وزارت دفاع با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا، ‌‌وزارت دفاع را‌ حساس‌ترین نقطه نظام می‌دانند‌، افزود: براین اساس همه متخصصان متعهد صنعت دفاعی و دانشمندان جوان و باانگیزه باید در این جایگاه مقدس و سرنوشت‌ساز تمام همت و توان خود را برای تقویت و ارتقای بنیه دفاعی کشور بسیج کرده و با رصد تغییرات مداوم‌ تهدیدات دشمن، تجهیزات و فن‌آوری متناسب با تهدیدات روز را در اختیار نیروهای مسلح قرار دهند‌.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در طول مدت حیات 36 ساله خود به رغم زنجیره‌‌ای از تحریم‌ها و تهدیدات نظام سلطه‌، با رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا پیشرفت‌های چشمگیر و حیرت‌آوری در عرصه‌‌ صنعت دفاعی داشته است، اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس دشمنان از فروش و و‌اگذاری معمولی‌ترین تجهیزات دفاعی نظیر سیم ‌خاردار هم به ایران دریغ می‌کردند، اما در مقطع کنونی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به عنوان نهادی نخبه‌گرا، پویا، پیشتاز و تصمیم‌ساز در عرصه صنعت دفاعی‌، با حرکتی پرشتاب به سمت فتح قله‌های بلند علوم و فناوری‌های پیشرفته دفاعی گام برداشته که می‌توان به دستیابی به دانش طراحی و تولید محصولات مدرن و پیشرفته نظامی در حوزه‌های مختلف نظیر فضایی، موشکی، هوایی، دریایی، الکترونیک تسلیحات رزم زمینی، خودرویی، مهمات و ادوات و مهندسی دفاعی اشاره کرد.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه دستاوردهای شگرف و غرور‌آفرین کشور در صنعت دفاعی، ثمره خون‌های پاک هزاران شهید سرافراز ایران اسلامی است که جز در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج)، رهبری پیامبر‌گونه امام راحل(ره) و  مقام معظم رهبری به دست نمی‌آمد، تصریح کرد: در پرتو این دستاوردهای بزرگ دفاعی، جمهوری اسلامی ایران توانسته جایگاه شایسته خود را به عنوان «قدرت برتر‌ منطقه‌ای» تثبیت و حتی در برخی زمینه‌ها به ویژه در عرضه هوافضا مرزهای منطقه‌ای را پشت سر گذاشته و در جمع اندک کشورهای دارنده این فناوری‌ها در جهان قرار گیرد.‌

جانشین وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با برشمردن اهمیت و نقش تعیین‌کننده رزم زمینی ‌در عرصه نبردهای امروزی افزود: 12 سال پیش زمانی ‌که ارتش آمریکا به افغانستان و عراق حمله کرد، اهمیت رزم‌ زمینی نمایان‌تر شد و نشان داد با وجود تجهیزات مدرن و پیشرفته نیروهای متخاصم، سرنوشت جنگ در عرصه رزم زمینی تعیین می‌شود.‌

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه در جنگ بیست و دو روزه عزه هم رزم زمینی ‌تکلیف ‌جنگ را مشخص کرد، اظهار داشت: ‌جنگی که در غزه و خیلی جدی‌تر در سوریه و عراق به وقوع پیوست هر چند که به لحاظ سازماندهی‌ و تاکتیک عملیاتی تغییراتی یافت ولی همچنان رزم زمینی تعیین‌کننده پیروز میدان نهایی است.

‌وی با بیان اینکه سازمان صنایع دفاع، گروه رزم‌انفرادی و مجموعه جنگ‌افزارسازی پشتیبانی‌کننده رزمندگان در عرصه رزم زمینی در حوزه دفاع هستند، تصریح کرد: ‌‌رزم زمینی همچنان اهمیت، اولویت و جایگاه خودش را در نبرد خواهد داشت و هیچ عنصر دیگری نمی‌تواند جایگزین آن شود‌.

حاتمی تاکید کرد: سازمان صنایع دفاع به ویژه صنایع جنگ‌افزارسازی در ‌زنجیره رزم زمینی کشور ماموریت مهمی را برعهده دارد ‌بنابراین دستاوردها، تجهیزات و سلاح‌های تولیدی در این حوزه باید بالاترین کیفیت و کاربرد را برای نیروهای مسلح به همراه داشته باشد.

جانشین وزیر دفاع از خطوط تولید، محصولات و دستاوردهای جنگ‌افزارسازی بازدید کرد و کارشناسان جنگ‌افزارسازی گزارشی از روند توسعه و پیشرفت فعالیت‌ها و محصولات جدید را ارائه کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • نصیر ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    0 0
    و حتی در برخی زمینه‌ها به ویژه در عرضه هوافضا مرزهای منطقه‌ای را پشت سر گذاشته و در جمع اندک کشورهای دارنده این فناوری‌ها در جهان قرار گیرد!!! بله همینکه اسراییل هند ترکیه امارات و پاکستان در منطقه ماهواره های نظامی با دقت زیر یک متر دارند و ایران هیچ ماهواره ای در فضا نداره و به غیر از اسراییل که هر سال یک پرتاب ماهواره جاسوسی به مدار 500 کیلومتری داره ترکیه تا سال 2020 اولین پرتاب گر بومی خودش رو با ماهواره یک تنی پرتاب می کنه مشخصه!! این هم شد مثل داستان نیروگاه بوشهر که اولین نیروگاه اتمی خاورمیانه بود و بعد معلوم شد پاکستان دو نیروگاه اتمی داره که توسط چینی ها ساخته شده!
  • ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    0 0
    آفرین
  • ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    0 0
    اولا هند در منطقه ما دسته بندی نمیشه. دوما ماهواره ی یک کشور دیگه رو اجاره کردن یا استفاده از الاعات ماهواره دیگران به معنای داشتن توان و علم هوا فضا نیست. هوا فضا هم فقط فضا نیست. همون اسرائیل هم اگر حر شما درست باشه هیچگاه تکنولوژی کامل رو در اختیار نداره و محتاج به دیگران هست. نمونش تمام جنگ افزارهاش که با بودجه و با تکنولوژی آمریکایی ساخته میشه. و حتی چند جنگنده ایکه ساختند چنگی به دل نمیزد و توان رقابت با جنگنده های غربی رو نداشت.
  • ۰۵:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۹
    0 0
    ناشناس 17:12 خوبه یک مقدار در مورد سیستم های نظامی اسرائیل از ایونیک اف 16 تا تروفی و...اطلاعات پیدا کنی ببینی این ها متکی به خارجه؟؟؟تمام موشک های دریایی ما کپی چینیه بعد ادعا می کنین ما مستقلیم؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس