کد خبر 37118
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۴

دو سال پس از حمله خونين 22 روزه رژيم صهيونيستي به باريکه غزه که بيش از 1400 شهيد از جمله 400 کودک و صدها غيرنظامي ديگر را در پي داشت، اين رژيم خواستار ابطال گزارش جناياتش موسوم به «گزارش گلدستون» شد.

به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني شبکه العالم در حالي که تمام تلاش‌هاي رژيم صهيونيستي براي عقيم ماندن اين گزارش راه به جايي نبرد، حال اين مقامات اين رژيم مي‌گويند بايد اين گزارش ابطال شود.

 

بر اساس گزارش گلدستون، رژيم صهيونيستي متهم به ارتکاب جنايات جنگي عليه غيرنظاميان در غزه شده است و براي آنکه اين رژيم چندان از اين گزارش دلگير نشود، جنبش حماس نيز در آن متهم شده است.

اما در پي نوشته اخير مولف اين گزارش، بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي از سازمان ملل متحد خواست گزارش گلدستون را به طور کامل باطل کند.

قاضي ريچارد گلدستون، بازرس ويژه سازمان ملل متحد که مولف اين گزارش است، در مقاله‌اي که روز جمعه در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد، از احتمال بروز اشتباه در نتيجه گيري کميته تحقيق درباره حمله اسرائيل به نوار غزه در دسامبر ???? خبر داد.

گلدستون که به نظر زير فشارهاي لابي صهيونيستي قرار دارد و نمي‌تواند – يا نمي‌خواهد - آنگونه که حقيقت است، گزارش خود را تنظيم کند در اين اين يادداشت مدعي شد: يافته‌هاي جديد نشان مي دهد که اسرائيل به طور عمد غيرنظاميان را هدف قرار نداده است.

آقاي گلدستون نوشته است اگر آن چه را حالا مي‌داند، در زمان تاليف گزارش نيز مي‌دانست، گزارش گلدستون به طور متفاوتي منتشر مي شد.

مشخص نيست که اين قاضي طرفدار حقوق بشر و مخالف جنايات جنگي!!! چگونه به اين نتيجه رسيده است که رژيم صهيونيستي به طور غير عمد غيرنظاميان و به خصوص مدرسه آنروا را هدف قرار داده است!!

نتانياهو مي‌گويد گفته‌هاي تازه آقاي گلدستون به اين معني است که گزارش منتشر شده بايد به خاک سپرده شود.

گزارش گلدستون اسرائيل را متهم کرده است که به طور عمدي غيرنظاميان را هدف قرار داده، به زيرساخت هاي غيرنظامي حمله کرده و از شهروندان به عنوان سپر انساني استفاده کرده است.

اين گزارش همچنين شبه نظاميان را حماس به حمله عمدي!! به غيرنظاميان و تلاش براي ايجاد رعب و وحشت از طريق شليک خمپاره به شهرها و روستاهاي اسرائيل متهم کرده است.

گزارش گلدستون در سپتامبر ???? منتشر شد و اسرائيل از همکاري با کميته تحقيق خودداري کرد و اعضاي کميته را به جانب‌داري از فلسطيني ها متهم کرد.

اسرائيل ضمن رد اتهام هاي گزارش گلدستون، به طور مستقل درباره چهارصد مورد اتهامي تحقيق کرد و طبق معمول هم بي‌گناه و مظلوم بيرون آمد!!

نخست‌وزير رژيم صهيونيستي ادامه داد: "اسرائيل به طور عمدي غيرنظاميان را هدف قرار نمي دهد و نهادهاي تحقيقاتي و نظارتي آن قوي هستند. اين در حالي است که حماس به طور عمد غيرنظاميان را هدف قرار مي دهد و درباره هيچ کدام از اقدام هاي خود نيز تحقيق نمي کند."

البته نخست‌وزير رژيم صهيونيستي و آقاي گلدستون نگفته‌اند چگونه شليک هزاران گلوله و صدها بمب فسفري که جزو سلاح‌هاي ممنوعه به شمار مي‌روند بر سر مردم بي‌دفاع و در محاصره به صورت غير عمد صورت گرفته است.

گفتني است پيش از انتشار گزارش گلدستون، لابي‌هاي اين رژيم تلاش گسترده‌اي کردند تا اين گزارش منتشر نشود، هر چند همين گزارش هم نواقص و اشکالات گسترده‌اي داشت و بي‌عدالتي‌هاي فراواني در آن ديده مي‌شد، اما انتشار آن باز هم اين رژيم عزيز کرده غرب را به شدت آشفته کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس