
به گزارش مشرق، علي کفاشيان در گفتوگو با ايسنا، درباره قرعههايي که در مورد تيمهاي ملي فوتبال ايران در مقدماتي جام جهاني، المپيک لندن و مقدماتي قهرماني آسيا اتفاق افتاد اظهار کرد: قرعههاي نسبتا خوبي نصيب تيمهاي ملي ما شده است هر چند حريفان سختتر از گذشته شده است و به هيچ وجه نبايد آنها را دست کم بگيريم. ما بايد مواظب حريفانمان باشيم هر چند تيمهاي ملي ما قدرت زيادي دارند.
وي افزود: همين تيم مالديو که سالها پيش آنها را با گلهاي زيادي شکست داديم اکنون تيم قدرتمندي شده است يا اينکه عراق هم حريف آساني براي تيم اميد ما نيست.
کفاشيان درباره حضور کارلوس کوئيرش در ايران و عقد قرارداد نيز گفت: طبق برنامه کوئيرش فردا به ايران نميآيد، اما در روزهاي آتي با توافقات نهايي ميتوانيم شاهد حضور او در ايران باشيم. هنوز روي يکي دو مورد از مواد عقد قرارداد اختلاف نظر داريم که اميدوارم حل شود و تکليف اين موضوع نهايي شود.
کفاشيان که براي ديدن بازي دو تيم استقلال و پرسپوليس به وزشگاه آزادي آمده بود، اظهار کرد: بازي خوبي از هر دو تيم مطرح کشورمان شاهد بوديم. پرسپوليس موقعيتهاي گلزني زيادي داشت که نتوانست از آنها استفاده کند.
کفاشيان که پيش از پايان مسابقه استاديوم را ترک ميکرد گفت: ممکن است پرسپوليس با اين بازي که انجام ميدهد بتواند دروازه استقلال را باز کند.