کد خبر 3671
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۴

عيسي سحرخيز از متهمان حوادث پس از انتخابات که طي ايام بازداشت به رفتارهاي ساختارشکنانه خود ادامه داده است، قصد دارد با اخذ مرخصي استعلاجي و خروج از زندان، از کشور متواري شود.<BR>

به گزارش مشرق به نقل از رجانيوز، همسر سحرخيز در نامه‌اي به دادستان تهران با ادعاي اينکه حدود 10 روز است که همسرش با مشکل جدي در پاي راستش مواجه است، درخواست مرخصي کرده است.
سحرخيز در طي ماه‌هاي اخير اهانت‌هايي به رهبر انقلاب و رئيس‌جمهور کرده و حتي تهديد کرده بود که به مجامع بين‌المللي شکايت خواهد کرد.
وي همچنين در جريان نامه‌نگاري‌هاي متعددي که از زندان مي‌کرد، به نيابت از افرادي که آن‌ها را جمعى از زندانيان سياسى مي‌خواند، نامه‌اى خطاب به دبير کل سازمان ملل متحد نوشته و از وى خواسته بود در جريان سفر خود به ايران به موضوع شکنجه در زندان‌هاى جمهورى اسلامى رسيدگى کرده و به طور خصوصى با زندانيان ديدار کند.
با اين حال، اخبار رسيده به خبرنگار ما حاکي است که سحرخيز قصد دارد پس از خروج از زندان از طريق مبادي غيرقانوني از کشور متواري شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس