گزارش تهیه شده توسط «ان کوفی» یک نماینده مجلس انگلیس نشان می دهد، بهره کشی جنسی از کودکان در مناطقی از کلانشهر منچستر به صورت یک «هنجار اجتماعی» درآمده است.

به گزارش گروه بین الملل مشرق، براساس این گزارش که امروز (پنجشنبه) منتشر شد، به دلیل این هنجار عمومی، از حدود 13 هزار مورد شکایت صورت گرفته در مورد آزار و اذیت جنسی کودکان در 6 سال گذشته، فقط یک هزار مورد منجر به محکومیت شده است.

در گزارش یادشده این پرسش مطرح شده که چرا از 12 هزار و 879 مورد شکایت ثبت شده در مورد اذیت و آزار جنسی کودکان، فقط 2 هزار و 341 مورد در دادگاه بررسی شده و چرا تنها یک هزار و 78 مورد آن منجر به حکم شده است.

خانم «ان کوفی» نماینده مجلس انگلیس از حزب مخالف کارگر، خواسته است بهره کشی جنسی از کودکان به عنوان یک اولویت در بهداشت عمومی این کشور اعلام شود.

وی همچنین هشدار داده که موسیقی های ویدئویی، پیامک های جنسی و تصاویر مستهجن می تواند سبب عادی تر شدن این هنجار اجتماعی و افزایش هرچه بیشتر بهره کشی جنسی از کودکان شود.

این نماینده مجلس گفته است: در جریان این تحقیقات هشت ماهه، برخی از دختران دانش آموز به وی گفته اند که در بیرون از مدرسه و در حالی که لباس مدرسه برتن داشته اند از سوی مردان مسن تر مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند.

در این تحقیق همچنین به گم شده 650 کودک در شهر منچستر در سال 2014 میلادی اشاره شده و آمده است: این خطر وجود دارد که این کودکان در معرض بهره کشی جنسی و یا خطرات بدتری قرار داشته باشند.

براساس این گزارش، پلیس گفته است از ژانویه تا سپتامبر گذشته، 9 هزار و 789 مورد گزارش درباره گم شدن افراد دریافت کرده که سه هزار و 242 مورد آن مربوط به افراد زیر 18 ساله است.

خانم کوفی که مسئولیت این گزارش را برعهده داشته، هشدار داده است: کودکان مفقود شده در برابر خطراتی چون بهره کشی جنسی بسیار آسیب پذیر هستند.

«ترزا می» وزیر کشور انگلیس نیز امروز (پنجشنبه) این گزارش را که بر لزوم حمایت از کودکان این کشور تصریح شده، یک «زنگ خطر» توصیف کرده است.

مدیر اجرایی بنیاد خیریه «بارنادو» در انگلیس نیز به تازگی اعلام کرد: این بنیاد سالانه به بیش از 2 هزار کودک انگلیسی که مورد اذیت و آزار جنسی قرار می گیرند، کمک می کند.

اظهارات وی به دنبال انتشار نتایج تکان دهنده یک تحقیق مستقل در انگلیس در اوایل شهریور ماه صورت گرفت که حاکی از اذیت و آزار جنسی حدود یک هزار و 400 کودک در یک دوره 16 ساله تنها در شهر 'روترهام' واقع در یورکشایر جنوبی در شمال انگلیس بود.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۹
    0 0
    باید افراد استثمار شده بریزند خیابان و راهپیمایی کنند تا روند اسشتثمار انگلیس تغییر کند. وگرنه اگر ما به عوض انها در خیابان راهپیمایی کنیم یا مراسم سوگواری برایشان برگزار کنیم تاثیری ندارد. شاید خودشان راضی به استثمار شدن اند و اعتراضی هم نمیکنند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس