به گزارش مشرق، ايسنا به نقل از روزنامه فرامنطقهاي الشرق الاوسط نوشت: نمايندگان حزب الله در پارلمان لبنان با محکوم کردن شعارهاي طرفداران گروه 14 مارس در ششمين سالگرد تاسيس اين گروه از سخنان سعد الحريري، نخست وزير سابق اين کشور انتقاد کرده و آن را "بچگانه" خواندند.
منابع وابسته به حزب الله در گفتوگو با الشرق الاوسط با بيان اينکه الحريري در سخنرانياش اصلا موفق نبود، اظهار کردند: سخنان وي در حد و اندازهي سخنان يک نخست وزير نبود. الحريري با اين سخنان کرامت طرفداران را رعايت نکرد و همه آنچه که رفيق الحريري، نخست وزير اسبق اين کشور بنا نهاد، ويران ساخت.
اين منابع در مورد شعارهاي طرفداران گروه 14 مارس عليه سلاح مقاومت تصريح کردند: اين شعارها تنها به منافع اسرائيل خدمت ميکند و هدف از آن ايجاد فتنه در ميان فرزندان لبنان است.
نواف الموسوي، نماينده حزب الله در پارلمان لبنان درباره شعارهاي طرفداران 14 مارس اظهار کرد: گروه 14 مارس در حمله خود عليه حزب الله به دنبال تحقق شعارهاي خود نيست چرا که به خوبي ميداند، ناتوانتر از آن است که آنها را محقق سازد.
الموسوي تصريح کرد: شکاف ميان لبنانيها شکاف دو جانبه، طائفي و يا مذهبي آن طور که برخيها ميخواهند نشان دهند، نيست بلکه يک شکاف سياسي است. جنگ کنوني لبنان، جنگ ميان کساني است که خواهان استقلال لبنان هستند و کساني که ميخواهند جفري فلتمن، معاون وزير امور خارجه آمريکا در امور خاورميانه قدرت را در لبنان در دست بگيرد.
الموسوي افزود: اين جنگ ميان کساني است که خواهان يک لبنان قدرتمند و بازدارنده در برابر تجاوز دشمن صهيونيستي هستند و آنهايي که ميخواهند توافقنامه 17 مه ديگري با اين رژيم امضا کنند. جنگ ميان کساني است که مي خواهند ثروتهاي لبنان از آن شهروندان اين کشور باشد و آنهايي که مي خواهند حکومت را به يک مزرعه و شرکت خصوصي تبديل کنند.
محمد فنيش، وزير توسعه اداري حزبالله در دولت منحل شده سعد الحريري نيز اظهار کرد: اينکه برخيها با نظامهاي در حال سقوط و نابودي و رهبران اين نظامها که در جنگ ژوئيه 2006 عليه مقاومت اقدام کردند، همپيمان باشند و ادعا کنند که انقلابهاي جهان عرب از آنها الهام گرفته خندهدار است.
فنيش افزود: امروز ما در لبنان در برابر مرحله جنجالي جديدي قرار داريم چرا که برخيها نميخواهند باور کنند که اين تغييرات در لبنان به وجود آمده است. آنها در مرحلهي نامتوازن به سر ميبرند چرا که عادت کردهاند حاکم و سلطان باشند اما اکنون خارج از حکومت و قدرت هستند. ما از آنها خواستيم که در دولت مشارکت کنند و طرفدار دولت مشارکتي بوديم چرا که بر اين باوريم که لبنان تنها با همکاري و مشارکت همه گروهها و در چارچوب معادلهي جديد اين کشور اداره شود.
اين وزير حزب الله اظهار کرد: کسي که ميخواهد مخالف باشد بايد دليل ارائه کند و سياستهاي اشتباه دولت را نشان دهد تا اين فرصت را داشته باشد که در صورت فراهم شدن شرايط بار ديگر به قدرت برسد اما تکيه کردن به تعصبها نتيجهاي در بر نخواهد داشت، به کسي خدمت نميکند، به منافع کشور که ايجاب ميکند همه به قواعد بازي دموکراسي احترام بگذاريم سودي نخواهد رساند و چيزي از واقعيتها را تغيير نميدهد.
علي فياض، نماينده حزب الله در پارلمان لبنان نيز تصريح کرد: برخيها در لبنان همچنان ميخواهند که اين کشور در بيثباتي به سر ببرد و از طريق دادگاه ويژه ترور رفيق الحريري در دست کشورهاي خارجي باشد.
وي با بيان اينکه هرچه زمان ميگذرد، سياسي بودن دادگاه ويژه و فعاليت آن بر اساس سياستگذاريهاي کشورهاي خارجي و شرايط داخلي و منطقهاي نمايانتر ميشود، اظهار کرد: تلاش اين گروه با شکست مواجه خواهد شد. اين تلاشها همانند همه تلاشهاي قبلي کساني که ميخواستند کشور را در مسير ديگري قرار دهند، به شکست ميانجامد.
از سوي ديگر، هاني قبيسي، عضو فراکسيون توسعه و آزادي که نبيه بري، رئيس پارلمان لبنان رياست آن را برعهده دارد، اظهار کرد: باعث تاسف است که اين روزها بعضيها سخنان عجيبي ميزنند و تلاش ميکنند لبنان را به گذشته و دوره شکستها و ناکاميها برگردانند.
اين عضو پارلمان لبنان افزود: اپوزيسيون بايد براي اصلاحات داخلي، توسعه فعاليتهاي داخلي و سازمانها و ريشهکن کردن فساد تلاش کند اما وجود اپوزسيوني که مخالف مقاومت باشد ان هم در دورهاي که نظامهاي مزدور در حال سرنگوني و سقوط هستند، نياز به بحث و بررسي دارد.
وليد سکريه، ديگر نماينده حزب الله در پارلمان لبنان نيز پيشبيني کرد که اين کشور طي سالهاي 2011 و 2012 شاهد افزايش روياروييها باشد به حدي که تبديل به يک طوفان شود.