آنهایی که در فتنه 88 حضور داشتند جرمشان مشهود بود و تبری از آنها احتیاج به حکم دادگاه ندارد، همچنان که حضرت امام نیز در مواجهه با جبهه ملی و نهضت آزادی بدون حکم دادگاه اعلام ارتداد کردند؛ چون جرم آنها مشهود بود.

به گزارش مشرق، چهل و چهارمین جلسه شورای معاونین این مکان مقدس با حضور تولیت، معاونین و مدیران ارشد در سالن جلسات برگزار شد.

در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان در تفسیر آیه «وَ لَقَدْ آتَیْنا داوُدَ مِنَّا فَضْلاً یا جِبالُ أَوِّبِی مَعَهُ وَ الطَّیْرَ وَ أَلَنَّا لَهُ الْحَدِیدَ»(سبأ/10) گفت: حضرت داود پس از کشتن جالوت جایگاه ویژه ای پید و ویژگی برجسته حکمت و فصل الخطاب را خداوند متعال به او عطا می کند.  

وی ادامه داد: او در این جایگاه ویژه دچار خطایی می شود که مورد امتحان الهی قرار می گیرد و بدون شنیدن کامل حرف طرف مقابل حکمی را صادر می کند، اما بلافاصله توبه می کند و خداوند نیز توبه او را می پذیرد.

تولیت مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه داستان های قرآنی مختص زمان خاصی نیست افزود: داستان های قرآن را در هر زمانی می توان تطبیق داد و از آن بهره برداری کرد و داستان حضرت داود هم این درس بزرگ را به همه ما می دهد که بدون بررسی همه جانبه یک موضوع و شنیدن کامل همه حرف های مرتبط طرفین، قضاوت نکنیم.

ایشان در پایان با تشریح انواع جرم گفت: بین جرم مشهود و غیر مشهود تفاوت است. آنهایی که در فتنه 88 حضور داشتند جرمشان مشهود بود و تبری از آنها احتیاج به حکم دادگاه ندارد، همچنان که حضرت امام نیز در مواجهه با جبهه ملی و نهضت آزادی بدون حکم دادگاه اعلام ارتداد کردند؛ چون جرم آنها مشهود بود.

در این حلسه مقرر شد جهت سازماندهی مدیریت نظرات و انتقادات زائرین، سامانه نظام پییشنهادات و ایده ها توسط معاونت پژوهش طراحی و در مسجد مستقر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس