
به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، حجت الاسلام والمسلمين 'روح الله حسينيان' در جلسه شوراي اداري شهرستان سميرم اظهار داشت: اين دولت نمونه واقعي عدالت خواهي با رويکرد مردم محور است.
رييس کميسيون شوراها و امنيت داخلي مجلس شوراي اسلامي، نهم دي ماه را آينه روشن دفاع مردم از رهبري و نظام عنوان کرد و افزود: امروز حتي دوستان سران ضد انقلاب فتنه هم از آنان ابراز بيزاري مي کنند.
نماينده مردم تهران گفت: انقلاب اسلامي ايران امروز اقتدار خود را به رخ جهانيان مي کشد و از اين بابت بر خود مي بالد.
حسينيان با بيان اينکه دشمنان قسم خورده نظام اسلامي از همه امکانات و مزدوران خود براي خدشه وارد کردن به انقلاب بهره مي برند، اضافه کرد: قدرت و تدبير رهبري فرزانه در اين برهه حساس براي همگان به اثبات رسيد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، نقش احمدي نژاد در سياست خارجي را فوق العاده مهم قلمداد کرد و گفت: شجاعت و بصيرت خداجويانه و بدون چشمداشت اين مرد مثال زدني است.
وي در ادامه با اشاره به حوادث بعد از انتخابات سال گذشته، خاطر نشان کرد: بدخواهان نظام در اين فتنه شناسايي شدند وموضع خود را علني کردند به گونه اي که نفاق دندان هايش را نشان داد و شاخ شيطان نمايان شد.
وي گفت: لطف الهي سبب شد اين دست نشانده هاي بي بصيرت، خود با دست خود طرد و منزوي شوند و حرفي براي گفتن باقي نگذارند.
وي اظهار داشت: دنيا طلبي و قدرت خواهي آنها باعث شد اين افراد بي بصيرت از مسير الهي خارج و در منجلاب خود کرده به دست و پا زدن بيفتند.
شهرستان سميرم در جوار دنا و زاگرس مرکزي با 75 هزار جمعيت، چهار شهر و 120روستا در 160 کيلومتري جنوب اصفهان واقع است.