
به گزارش مشرق به نقل از برنا، سردار سيد اصغر ميرجعفري در مراسم فارغالتحصيلان شعبه شمالغرب دانشگاه علوم انتظامي تبريز، با بيان اين مطلب افزود: پليس بايد بتواند با استفاده از توان و پتانسيل موجود در تمام زمينهها در سطح کشور خود را تجهيز کند.
وي تصريح کرد: رويکرد ناجا در خصوص تحقق سياست پليس دانايي محور، سياست گسترش، توسعه و تمرکززدايي است و ناجا در نظر دارد مراکز استانها را به امکانات تحصيل و پيشرفت نيروي انساني شاغل در ناجا مجهز کند.
سردار جعفري در ادامه گفت: دانشگاه علوم انتظامي در حوزههاي پژوهشي، مطالعاتي و آموزشي سرمايهگذاريهاي کلاني انجام داده است و آماده پذيرش همکاري محققان و انديشمندان در زمينههاي مختلف است.
فرمانده دانشگاه علوم انتظامي در پايان افزود: پليس بايد از دانشمندان تمام علوم در جهت تکميل و تجهيز خود استفاده کند و خود را به علوم و فنون کاربردي پيشرفته مجهز نمايد.