کد خبر 33517
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۵

سفير ايران در افغانستان بر لزوم حضور سرمايه گذاران افغاني در ايران تاکيد کرد.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، فداحسين مالکي در همايش توسعه‌ روابط تجاري ايران و افغانستان با اشاره به برگزاري چند نمايشگاه تجاري از سوي ايران در افغانستان گفت: با وجود فراز و نشيب‌هاي تجارت و اقتصاد در دنيا روابط اقتصادي ايران و افغانستان در سال گذشته و سال جاري بسيار خوب ارزيابي مي‌شود.

او با بيان اين‌که در سال جاري با حضور هيات‌هاي تجاري دو کشور بخش عمده‌اي از موانع موجود ميان روابط اقتصادي برطرف شد گفت: در قالب کميسيون‌هاي مشترک در طي سه روز 80 نفر از صاحبان فکر در زمينه‌هاي مختلف با هم نشستند و موانع موجود را بر طرف کردند.

مالکي با اشاره به سفر هيات بلند پايه‌اي از سوي کشور افغانستان به رياست معاون اول رييس جمهور به ايران بسياري از موضوعات بررسي و حل شد گفت: شرايط پيش روي دو کشور بسيار خوب است و فرصت‌هاي مناسبي نيز براي همکاري مشترک وجود دارد.

سفير ايران در افغانستان با بيان اين‌که در آينده‌اي نزديک محصولات کشور افغانستان را در ايران خواهيم ديد، گفت: تمام موانع دولتي در اين زمينه بر طرف شده است. خشکبار و مرکبات افغانستان از بهترين‌ها در دنياست و دليلي ندارد که از آنها در ايران استفاده نشود.

او گفت که پيشنهاد شده اين محصولات کشور افغانستان از طريق بندرعباس و بندر چابهار به ساير کشورها صادر شود. مالکي همچنين با اشاره به اين‌که شرکت‌هاي مختلفي از کشورهاي متعدد دنيا در ايران حضور يافته و پروژه اجرا مي‌کنند، گفت: من اعلام مي‌کنم که در پروژه‌هاي آينده بايد از حضور سرمايه گذاران افغاني نيز در ايران استفاده شود چرا که اين عده هم توان و هم مديريت وتخصص لازم براي اجراي پروژه‌هاي مختلف در کشور را دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس