کد خبر 3339
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۳

خرما يکي از ملزومات اساسي سفره افطار است. دانستن بعضي ويژگي هاي اين ميوه آن هم در ماه رمضان بي ثمر نيست.<BR>

به گزارش مشرق،خرما يا به انگليسي Dates ميوه اي است بهشتي و بسيار مقوي، که مواد معدني بسياري چون آهن، پتاسيم، روي، منگنز و ويتامين هاي A، B و E را دارا است.
تحقيقات درباره خرما نشان داده که اين ميوه بهشتي مي تواند پيشگيري بسياري از سرطان ها مانند سرطان کولون، معده و غيره را در پي داشته باشد. يکي از خواص خرما ملين بودن آن است.
البته اگر شش تا هفت عدد خرما را در دو ليوان آب جوش خيس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم بنوشيد و يا مقداري خرما ميل کنيد و بلافاصله يک تا دو ليوان آب گرم روي آن بنوشيد.
خاصيت ديگر خرما، خنثي کردن اسيد اضافي معده است و از آن جا که زيادي اسيد معده باعث ترش کردن و دل درد مي شود، بنابراين هر وقت دل درد گرفتيد مي توانيد از فرمول چيني ها در طب سنتي چيني استفاده کنيد. بدين طريق که دو تا سه عدد خرماي تازه و له شده را در آب جوش بيندازيد، بعد آن را هم زده و بنوشيد. خرما را به عنوان ميوه نيز مي توانيد مصرف کنيد.
همچنين حتما براي خواب راحت تر و آرامش بيشتر شام خود را در حدود ساعت هفت بعدازظهر خورده و قبل از خواب يک عدد خرما و يک ليوان شير گرم ميل کنيد.
خرما براي افراد سالمند و بچه ها بسيار مفيد است. سعي کنيد به جاي قند و شکر از خرما براي نوشيدن چاي استفاده کنيد و يا در طباخي از آن استفاده بيشتري ببريد. ورزشکاران به علت فعاليت زياد، به طور حتم بايد از عصرانه اي مقوي که با خرما همراه باشد استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس