
به گزارش مشرق، فارس به نقل از مفکرة الاسلام نوشت: تحقيقات دادستاني امنيت ملي در مصر نشان داد که يکي از نزديکان حسني مبارک رئيسجمهور ديکتاتور سابق مصر به نام "حسين سالم " که بازرگان بوده و در شرکت گاز مصر که به اسرائيل گاز صادر ميکرد، نيز مشارکت داشته از اسرائيل مبلغ يک ميليارد دلار رشوه گرفته است.
بر اساس اين گزارش، دريافت اين رشوه به علت خوش خدمتي اين بازرگان مصري به اسرائيل در پايين نگه داشتن قيمت گاز فروشي به اسرائيل بوده است.
صادرات گاز اسرائيل به مصر بر اساس توافقي بود که در سال 2005 ميان دو طرف به امضا رسيد و بر اين اساس مقرر شد که بخش زيادي از گاز مصر به قيمت بسيار ناچيزي به رژيم صهيونيستي واگذار شود.
مصر سالانه بيش از يک و نيم ميليارد متر مکعب گاز به اسرائيل صادر ميکرد که در پي انقلاب مردمي مصر و انفجار در خط لوله صادرات گاز مصر به اردن و اسرائيل اين روند متوقف شده است.
دادستاني مصر همچنين تحقيقات از "سامح فهمي " وزير نفت مصر را نيز آغاز کرده که وي از دادگاه زمان خواسته تا مستنداتش را براي دفاع از خود تهيه کند.