[محتوای فیلم]
در نهمین روز از جنگ، تحلیل گران نظامی صهیونیست، در شبکه های مختلف تلویزیون اسراییل، به بررسی ابعاد جنگ طی هفته گذشته می پردازند که گزیده ای از آن ها توسط «المنار» پخش می شود. در تحلیل ها، شگفتی و غافل گیری از توانایی های رزمنده گان مقاومت به خوبی آشکار است. در این روز، اخبار و گزارش ها، بیشتر بر جنگ زمینی که در مناطق جنوبی، میان واحدهای ارتش صهیونیستی و مجاهدان حزب الله جریان دارد، متمرکز است. نبرد در روستای مرزی مارون الراس، بسیار حساس و شدید است.
جنگ در مارون الراس مغلوبه است اما بمبباران ضاحیه ی جنوبی بیروت ادامه دارد و حزب الله نیز صدها موشک به سوی شهرک های صهیونیست نشین شلیک کرده است. همچنین، به دنبال شایع شدن اخباری مبنی بر آسیب دیدن سیدحسن نصرالله در جریان آتش باران ضاحیه، وی بر صفحه ی تلویزیون المنار ظاهر شده و پیامی صادر کرده است.
گوینده اخبار، از کشته شدن تعدادی از متجاوزان در نبردهای مارون الراس خبر می دهد، همچنین تصاویری از غنائم به دست آمده از نظامیان اسراییلی توسط رزمنده گان در حوالی روستای «عیترون»، نمایش داده می شود.
گروه جهاد و مقاومت مشرق، انشاءالله، گزارش روزانهی جنگ 33 روزه لبنان را به روایت «تلویزیون المنار» در هر روز به علاقمندان تقدیم می نماید.
شادی ارواح طیبه ی شهدای جنگ 33 روزه لبنان، صلواتی هدیه کنید





