ˈحامد المالکیˈ فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق اعلام کرد که این نیرو از زمان شروع عملیات نظامی در استان ˈالانبارˈ بیش از 12 هزار ˈسورتی پروازˈ انجام داده است .

به گزارش مشرق، المالکی در یک گفت و گوی مطبوعاتی افزود: نیروی هوایی بطور شبانه روز تمامی مناطق عملیات نظامی در عراق را پوشش می دهد .

به گفته وی ، نیروی هوایی عراق در استانهای ˈنینواˈ ، ˈصلاح الدینˈ و ˈکرکوکˈ عملیات گسترده ای علیه مواضع تروریستی ها انجام داده است .

اوضاع امنیتی عراق از دهم ژوئن 2014 رو به وخامت گذاشت و گروه تروریستی ˈداعشˈ استان نینوا را بطور کامل به تصرف خود درآورد و برخی از مناطق استان صلاح الدین را اشغال کرد و تعدادی از تروریستها در منطقه ˈالحویجهˈ در استان کرکوک مستقر شدند .

به دنبال تحولات یاد شده ˈنوری المالکیˈ نخست وزیر این کشور آماده باش عمومی در عراق اعلام کرد. نیروهای امنیتی توانستند برخی از مناطق اشغال شده را از دست تروریستهای ˈبعثی - داعشیˈ بازپس بگیرند.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
    0 0
    12000 سورتی؟کی این امارو دادهیعنی نزدیک 300 سورتی در روز اگه فرض کنیم 40 روزه درگیری ادامه داره.امار مسخره ای هست
  • ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
    0 0
    40 روز خيلي زياده مگه چند روزه اين جنگنده جديد ها (سوخو-25) به دستشون رسيده؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس