کد خبر 31332
تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۲

ملي پوشان فوتسال کشورمان نخستين ديدار دوستانه مقابل تيم ملي برزيل را با شکست پشت سر گذاشتند تا همچنان فوتسال ايران در حسرت شکست قهرمان جهان باقي بماند. <BR>

به گزارش مشرق به نقل از مهر، تيم‌هاي ملي فوتسال ايران و برزيل از ساعت 17 امروز چهارشنبه در ديداري دوستانه که در سالن پيروزي اصفهان برگزار شد، به مصاف هم رفتند. اين بازي که براي تماشاي آن سالن پيروزي شهر اصفهان مملو از تماشاگر شده بود، در پايان به برتري 4 بر 3 تيم برزيل انجاميد.

براي تيم ملي فوتسال کشورمان در اين بازي علي اصغر حسن‌زاده، وحيد شمسايي و محمد طاهري گلزني کردند و گل‌هاي تيم برزيل را نيز گومز، سيلوا، رافائل و گرلو به ثمر رساند. تيم ملي فوتسال کشورمان ديدار مقابل قهرمان فوتسال جهان را با ترکيب مصطفي نظري، محمد کشاورز، محمد طاهري، وحيد شمسايي و علي اصغر حسن‌زاده آغاز کرد.

دومين ديدار دوستانه تيمهاي ملي فوتسال ايران و برزيل روز شنبه هفته پيش رو در سالن پيروزي اصفهان برگزار مي شود. قهرمان فوتسال جهان عصر فردا پنجشنبه نيز در ديداري دوستانه به مصاف تيم منتخب اصفهان خواهد رفت.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس