
نتانیاهو خطاب به هگل گفت: من متعجب نشدم و مطمئنم که این خبر شما را نیز متعجب نکرده است. روز گذشته خبرگزاری رویترز به نقل از یک گزارش محرمانه سازمان ملل مدعی شد ایران به دنبال توسعه برنامه موشکهای بالستیک خود است.
در این گزارش ادعا شده ایران در تلاش است به طور غیرقانونی مواد لازم برای توسعه برنامه موشکی خود و برنامه های منع شده در حوزه هسته ای را به دست آورد. خبرگزاری رویترز مدعی شده است اقدامات ایران موجب کند شدن مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 شده است.
این در حالی است که طرح موضوع برنامه موشکی ایران در دور نخست مذاکرات هسته ای با مخالفت شدید ایران روبرو شده است. با این حال در دور نهایی مذاکرات هسته ای که از سه شنبه شب در وین آغاز شده، هیئت آمریکایی بار دیگر با پیش کشیدن این مسئله، خواستار مذاکره در مورد برنامه موشکهای بالستیک و بعد نظامی برنامه هسته ای ایران به زعم خود شده است.
گفتنی است طرح این موضوع در مذاکرات هسته ای، سیاستی است که از سوی رژیم صهیونیستی دنبال می شود. روز گذشته "موشه یعالون" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدار با هگل از آمریکا خواست به هر وسیله از پیشرفت برنامه هسته ای ایران جلوگیری کند. به گفته یعالون متوقف کردن فعالیتهای هسته ای ایران باید هدف نخست واشنگتن و تل آویو باشد.