کد خبر 308270
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴

فرمانده نیروی دریایی سپاه از استقرار پایگاه‌ هواپیماهای بدون سرنشین این نیرو در شرق، شمال و غرب تنگه هرمز خبر داد و گفت که پرواز پهپادهای سپاه علاوه بر تنگه هرمز، در شمال خلیج فارس نیز به صورت دائم برقرار است.

به گزارش مشرق، دریادار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص توانمندی‌های این نیرو در حوزه هواپیماهای بدون سرنشین، اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه به صورت مستقل از نیروی هوافضای سپاه، فرماندهی پهپادهایش را برعهده دارد و از انواع مختلف پهپادها با اولویت مراقبت و شناسایی و عملیاتی استفاده می‌کند.

وی تصریح کرد: ما الان در شرق، شمال و غرب تنگه هرمز استقرار پایگاه پهپادی و بر فراز آن پرواز دائم داریم، در منطقه شمال خلیج فارس هم همین روال برقرار است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: روند پهپاد‌های عملیاتی ندسا به این صورت است که از همان موشک‌هایی که روی شناورها و یا سواحل داریم، از روی پهپادها برای زدن اهداف نظامی در دریا استفاده کنیم.

فدوی در خصوص پهپادهای انتحاری نیز گفت: وقتی به فناوری پهپاد دست پیدا کنید نوع کاربری آن یک تاکتیک است نه یک استراتژی. تاکتیک را فردی که در صحنه عملیات است بنا بر اقتضای شرایط عملیاتی تعیین می‌کند که به عنوان مثال یک پهپاد مانند یک موشک عمل کند.

وی با بیان اینکه موشک‌های کروزی که بر روی این پهپادها نصب می‌شود موشک‌های داخلی است که بر روی شناورهایمان نصب و یا در ساحل از آن استفاده می‌کنیم، اظهار داشت: ما الان بر روی شناور، ساحل و بالگردهایمان موشک‌های ضدناو داریم. لذا موشک‌های بُرد متوسطی که قریب به اتفاق نیازمندی‌های ما را تامین می‌کند را می‌توانیم روی پهپادهایمان نیز نصب کنیم و روند آن در حال انجام است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    0 0
    پیشرفت های ترکیه و عربستان و اسراییل و پاکستان در منطقه با تست سامانه در صحنه نبرد و بعد نشان دادن فیلم موفقیت هست اینجا موفقیت ها یا یک خبر متنی هست یا یک ماکت یا مثل شلیک اون موشک بینا چند متر خطا داره!!
  • محسن شیرازی ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    0 0
    الان نظر دادی دیگه؟؟؟؟
  • ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    0 0
    داداش الان تو سوریه هر گروهان چندتا پهپاد داره. نگران نباش. همشم خوب کار میکنه
  • ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    0 0
    لزومی نداره به تو مزدور نشون بده دقت موشکلهاشو. هر وقت زمانش رسید بهت ثابت میکنه
  • msg13 ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
    0 0
    اين نشان ميده شما چيزي از تاكتيك غافلگيري نميدوني
  • ۰۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
    0 0
    من از این انسانهای خود کم بین وتنگ نظر بیشتر بدم میاد تا از خود امریکائیها ! عربستان حتی یک فشنگ بومی هم نداره ! إسرائیل هم اگر توان مقابله با مارا داشت حتّی یک لحظه هم در حمله به جمهوری اسلامی درنگ نمیکرد ! تازه تو مانوورمای ما کم موشکهای نقطه زن شلیک نشده ! به قول مقامات شیردل سپاه ما بسیاری از سلاحهایمان مخفی نگاه داشته شده ! شبیه موشک خلیج فارس ما فقط چینی ها رادند که با ماهواره هدایت میشه وما به دلیل نداشتن ماهواره با استفاده از سیستم دیگری این موشک را مورد استفاده قرار میدهیم ! در این دیدار چندروز پیش مقام معظم رهبری صریحا اعلام شد خیلی از تسلیحات جنگی مان از تلویزیون پخش نشده وفقط به روئیت حضرت آقا رسیده است !

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس