کد خبر 307334
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از الکترونیکی شدن نسخه‌نویسی پزشکی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، رسول دیناروند در نشست رئیس جمهوری با وزیر بهداشت و معاونان این وزارتخانه که همزمان با آغاز طرح تحول نظام سلامت برگزار شد، اظهار داشت: در سال 93 سیاست‌های تأمین و تدارک دارو به سمت حمایت از تولید داخل و همچنین کاهش هزینه‌های دارویی مردم ادامه خواهد داشت.

وی همچنین، به حوزه نظارت بر کیفیت و سلامت فرآورده‌های غذایی و سایر کالاهای سلامت محور اشاره کرد و افزود: تقویت برنامه‌های نظارتی بخصوص نظارت در سطح عرضه را پیگیری می‌کنیم. همچنین، در زمینه‌های کاهش مصرف مواد آسیب‌رسان به سلامت مانند نمک، روغن (به خصوص اسیدهای چرب ترانس و اشباع) و شکر تلاش خواهیم کرد.

رئیس سازمان غذا و دارو، برنامه نسخه‌نویسی الکترونیک به منظور منطقی کردن تجویز و مصرف دارو و راه‌اندازی پورتال دارویی برای نظارت دقیق بر تمام فرایندهای تأمین، تدارک، توزیع و عرضه دارو را از دیگر اولویت‌های سال 93 این سازمان اعلام کرد.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: دولت در سال 92 موفق شد که بحران دارویی را که از نیمه اول سال در کشور ایجاد شده بود با بسیج امکانات خود حل کند و شاهد آرامش در بازار دارویی و دسترسی مردم به داروها بودیم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • دکتر منتظران ۱۹:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
    0 0
    متأسفانه سرانه مصرف دارو در کشور ما خیلی بالاست و خود پزشکان باید این فرهنگ را درست کنند.کی گفته برای سرماخوردگی ویروسی اینقدر دارو بدهیم اصلا آیا دارویی نیاز دارد آیا همان کتب لاتین مرجع پزشکی امروزی چنین کاری را نهی نکرده اند؟ بیمار نیاز به اطمینان دارد و روش صحیح تجویز دارو. البته الکترونیکی کردن نسخه و نظارت کامل راه خیلی خوبی است. درمانگاههای تأمین اجتماعی در این بحث تا حدود زیادی موفق بوده است چون با فرمهای دقیق بر کادر پزشکی خود نظارت دارند.. یک راه دیگر گسترش رشته طب سنتی و آموزش مبانی کاربردی آن به کادر بهداشتی در شبکه های بهداشت و همچنین برای دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی است. حداقل در بحث پیشگیری که در طب سنتی به نام حفظ صحت است و طب سنتی در این زمینه نظرات بدیع و کاربردی دارد خیلی باید کار شود هم پژوهش هم آموزشی و تا وزارت بهداشت راه این کار را باز نکند و در این زمینه تلاش مکفی و وافر انجام ندهد موفق نخواهیم بود . جالب است که در کشوری مثل امریکا هفتاد درصد درمانها بدون دارو بوده و ده درصد از سی در صد درمانهای دارویی نیز با گیاهان دارویی است و متأسفانه ما هنوز در این مانده ایم که آیا طب سنتی باشد یا نباشد؟؟ وقتی کشورهای غربی فراورده های طب سنتی ما را به صورت محصول بیرون دادند ما تازه شاید بیدار شویم کاری که آنها شروع کرده اند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس