کد خبر 30661
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۶

رييس جمهور لايحه بودجه سال 1390 کل کشور را امروز يکشنبه تقديم مجلس شوراي اسلامي کرد.

به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، آقاي محمود احمدي نژاد هنگام تقديم لايحه بودجه به مجلس گفت: بودجه سال 90 را در شرايطي ارايه مي کنيم که کشور و انقلاب در شرايطي بسيار مناسب و آماده قرار دارد.
وي با بيان اينکه همه زمينه ها و امکانات براي جهش هاي بلند فرهنگي، اقتصادي و سياسي فراهم شده است، خاطرنشان کرد: بسياري از زيرساخت ها آماده بوده و قوانين و مقررات لازم فراهم شده است.
احمدي نژاد با اشاره به اينکه برنامه پنجم با همکاري نمايندگان مردم و دولت در اختيار است، اضافه کرد: فضاي عمومي کشور فضاي اميد، نشاط، ايمان و پيگيري آرمان هاي بلند انقلاب اسلامي است و همبستگي و همدلي بي نظيري بر کشور حاکم است.
رييس جمهوري تصريح کرد: تصميم گيران، مديران و خادمان ملت با هوشمندي، بلند نظري، برنامه ريزي هاي دقيق و اساسي به سمت قله هاي پيشرفت در حال حرکت هستند.
رييس جمهوري ادامه داد: بودجه اي که امروز تقديم شما مي شود بر اساس قانون برنامه که اخيرا در اختيار دولت قرار گرفت، سياست هاي ابلاغي برنامه و در جهت تحقق اهداف چشم انداز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس