کد خبر 304372
تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۴

معاون حقوقی و امور مجلس تامین اجتماعی گفت: در حال حاضر بودجه سازمان تامین اجتماعی به شکل درآمد هزینه است و در این زمینه 70 هزار میلیارد تومان از دولت طلب داریم.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، عبدالرحمان تاج‌الدین ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیران کل پیشین و جدید سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: رویکرد سازمان تامین اجتماعی تعامل با شرکای اجتماعی خویش است و امسال از معدود سال‌هایی است که 44 هزار میلیارد تومان بودجه سازمان توسط هیئت امنای سازمان مصوب و ابلاغ شده است.

وی تصریح کرد: تامین اجتماعی سازمانی عظیم است که 2 میلیون خانوار یعنی بیش از نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار داده اما جایگاهش فراتر از نگاه حزبی و جناحی است؛ چون این سازمان بر فراز ساختمان مدیریتی خود پرچم سفیدی برافراشته است تا برای خدمات رسانی بهینه به مردم و تحقق منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت انجام وظیفه کند.

 گردش مالی تامین اجتماعی استان آذربایجان‌شرقی را ماهانه یک هزار میلیارد توان عنوان کرد و افزود: مشی مدیریتی سازمان پاسخگویی است تا با تعامل نزدیک با جامعه کارگری و تشکل‌ها به عنوان صاحبان اصلی سازمان، فراتر از گفتار و شعار و در قالب کردار بتوانیم سه جانبه گرایی را اعمال کنیم.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس