کد خبر 303916
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰

معاون فنی و عمرانی شهردار تهران از افتتاح تونل امیرکبیر طی چند روز آینده خبر داد.

به گزارش مشرق،  مازیار حسینی با اشاره به اینکه افتتاح تونل امیرکبیر یکی از پروژه‌هایی بوده که قرار است در سال 93 افتتاح شود، گفت: کارهای این تونل انجام شده و طی چند روز آینده به منظور بهره‌برداری به افتتاح می‌رسد.

وی در مورد ویژگی‌های این تونل ادامه داد: تونل امیرکبیر در منطقه جنوب و مرکز تهران قرار دارد و تخلیه کننده بار ترافیکی بازار خواهد بود چرا که به هر حال بازار تهران با انبوه کالا، خدمات و ترافیک همراه بود و در اکثر ساعات روز مشکل تردد داشت.

معاون فنی عمرانی شهردار تهران با اشاره به اینکه تونل امیرکبیر پس از احداث بزرگراه امام علی (ع) اتصال بین منطقه بازار و سه راه امین حضور به بزرگراه امام علی (ع) را برقرار می‌کند، گفت: با افتتاح این تونل خیابان ری، منطقه سرچشمه و بازار نفس راحتی خواهند کشید.

حسینی همچنین به زمان آغاز و اتمام ساخت تونل امیرکبیر اشاره کرد و افزود: عملا استراتژی که برای تغییر و تخلیه بار و به ویژه بحث‌های ترافیکی مدنظر بود از اسفندماه سال 89 آغاز و عملا ساخت تونل از سال 90 در دستور کار قرار گرفت.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۵
    0 0
    زنده باد قالیباف ویارانش

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس