
به گزارش مشرق، "مجتبي بياتي" در گفتوگو با ايسنا، افزود: شرکتهاي هواپيمايي خصوصي که اقدام به ايجاد خط پروازي ميان هر نقطه به نقطهاي ديگر ميکنند به طبيعت حال به دنبال تامين ضرورتها و منافع مالي خود نيز هستند، لذا به دليل نبود مسافر شرکت مذکور قادر به ادامه کار در مسير ايلام - مشهد نشد.
وي گفت: فرودگاه ايلام قادر است خدمات و سرويسدهي روزانه 15 تا 20 پرواز را تامين کند، اما اين کار منوط به شرايط و حجم کمّي مسافر نيز هست، زيرا وقتي که مسافر به حد نصاب هواپيما نرسد شرکت هواپيمايي نميتواند به کارش ادامه دهد.
مدير فرودگاه شهداي ايلام درباره راهکار برونرفت از اين معضل نيز افزود: در حال حاضر براي تامين سورتي مجدد مشهد - ايلام و بالعکس، رايزنيهايي از طريق استاندار و نمايندگان مجلس به جهت جلب کمک و حمايتهاي بخش دولتي آغاز شده است.
بياتي از تکميل90 درصد از سامانه فرود دقيق فرودگاه ايلام خبر داد و گفت: با راهاندازي اين سامانه کنسلي(لغو) پروازها در مسير ايلام - تهران نيز به حداقل خواهد رسيد.