کد خبر 302166
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲

برای اولین بار پس از آغاز بحران در سوریه "مقاومت اسلامی در سوریه" شاخه رسمی حزب الله سوریه به صورت رسمی شهادت یک گروه از رزمندگان خود را تسلیت گفت.

به گزارش مشرق، الحدث نیوز نوشت: "مقاومت اسلامی در سوریه" که شاخه رسمی حزب الله سوریه است با اعلام خبر شهادت هشت تن از رزمندگانش برای اولین بار به صورت رسمی اعلام موجودیت کرد.

 برای اولین بار پس از آغاز بحران در سوریه "مقاومت اسلامی در سوریه" شاخه رسمی حزب الله سوریه به صورت رسمی شهادت یک گروه از رزمندگان خود را تسلیت گفت.

برخی منابع خبری وابسته به حزب الله سوریه در گفتگو با پایگاه خبری- تحلیلی الحدث نیوز اعلام کردند که هشت تن از رزمندگان این گروه طی درگیری‌های جاری با تروریست‌ها در منطقه قدیمی "حمص" به شهادت رسیده اند،‌این منابع تاکید کردند که اغلب رزمندگانی که به شهادت رسیده‌اند خود از اهالی حمص و روستاهای اطراف آن هستند.

این شهدا در روستاهای خود در سوریه تشییع خواهند شد، این منابع همچنین اعلام کردند که رزمندگان به شهادت رسیده تنها تعداد محدودی از افرادی هستند که در راه میهن‌ خود جان فشانی کردند.

گفته می‌شود این نیروها به صورت محدود در کنار ارتش سوریه به مبارزه با تروریست‌ها می‌پردازند و "حزب الله لبنان" نیز دائما تاکید کرده است که از نظر تعداد رزمندگان حضور محدودی در سوریه دارد و نیروهایش در کنار ارتش سوریه جنگیده و از آن پشتیبانی می‌کنند.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    پیش به سوی جولان
  • kiavash ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    خدا کنه حزب الله بحرین و قطر هم اعلام موجودیت کنن / زنده باد مقاومت اسلامی
  • Ali ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    بسیار بسیار خبر شاد کننده ای بود خدا حزب الله را پیروز گرداند انشالله
  • ۱۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    هرگروهی فقط اسم حزب الله روش باشه خوبه!!!!!
  • ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    از لبنان خیلی بهمون خیر رسیده بود. الان نوبت سوریه ست
  • علی ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    تبریکات فراوان. حزب الله پیروز است و سوریه گورستان کفار است انشاءالله
  • ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    زنده باد حزب الله آنهم حزب الله که در خدمت مردم باشد نه درخدمت دیکتاتورها . حزب الله در هر جای دنیا پیروز است
  • ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    مبارک باشه
  • ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    درود و سلام خدا بر حزب الله و سید حسن عزیز و دوست داشتنی
  • مهرداد ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    اين خبر براي ما مايه مسرت و براي آمريکا و رزيم صهيونيستي و تکفيريها مايه وحشت است
  • جولانی ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    0 0
    حزب الله سوریه پیش به سوی جولان اشغالی.حملات را اغاز کنید تا دشمن خاک اشغالی را ترک کند.
  • مینا ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
    0 0
    زنده باد حزب الله افتخار شیعیان.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس