کد خبر 298873
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۹

رئیس سازمان لیگ اعلام کرد زمان تمامی دیدارهای هفته پایانی لیگ برتر فوتبال تغییر کرد. بر این اساس، تمام مسابقات هفته سی‌ام از ساعت 19 روز جمعه آغاز خواهد شد.

به گزارش مشرق، مهدی تاج در نامه‌ای به روسای هیأت‌های فوتبال لیگ برتر ضمن تاکید بر همزمانی مسابقات هفته آخر لیگ برتر، اعلام کرد: با توجه به شرایط حاکم بر جدول مسابقات و نزدیکی امتیازات تیم‌ها در قعر و صدر جدول مقرر گردیده کلیه دیدارهای هفته سی‌ام لیگ برتر در تاریخ 22 فروردین ماه به طور همزمان برگزار شود و در زمینه‌های مختلف و مرتبط تمهیدات و پیش‌بینی لازم به عمل آید.

تاج در این نامه ادامه داده است: بنابراین سزاوار است کلیه تیم‌ها اعم از اینکه نتیجه حاصله از بازی‌های پیش رو در سرنوشت آنها تأثیری داشته باشد یا نه با احترام به قوانین و مقررات، اصول حاکم بر مسابقات با انجام بازی جوانمردانه موجبات رضایت ایزد منان و جامعه ورزشی کشور به ویژه فوتبال را فراهم آورند و به این ترتیب حقی از تیمی تضییع نخواهد شد. ضمنا با در نظرگرفتن برنامه اختتامیه بنا به ضرورت و درخواست اسپانسر موافقت گردید کلیه بازی‌های اعلام شده به جای ساعت 17 و 30 دقیقه در همان روز و ساعت 19 برگزار شود.
منبع: سایت سازمان لیگ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس