به گزارش مشرق، علی هرندی افزود: همزمان با آغاز تعطیلات و سفرهای نوروزی، به بیش از شش هزار فروند هواپیما، ٤٦ میلیون و ٢٥٠ هزار لیتر بنزین تحویل شده است.
وی با بیان این که، این مقدار تحویل سوخت به هواپیماها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ٢٢,٥ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: بالاترین مقدار سوخت تحویلی به هواپیماها در بازه زمانی یاد شده به روزهای ٢٩ اسفند ماه ۹۲ و هشتم فروردین ماه جاری مربوط می شود.
به گفته هرندی، در این دو روز ١٠ میلیون و ٣٠٩ هزار لیتر بنزین به یک هزار و ٣٥٥ فرورند هواپیما تحویل شد که پنج میلیون و ١٣٩ هزار لیتر آن مربوط به هشتم فروردین ماه جاری است.
وی تصریح کرد: در روز هشتم فروردین ماه جاری ٦٩٠ فروند هواپیما از مرکز سوختگیری هواپیمایی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران بنزین دریافت کردند.
منبع: شانا
کد خبر 297051
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱
- ۲ نظر
- چاپ
رییس مرکز سوختگیری هواپیمایی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: در بازه زمانی ٢٩ اسفند ماه ٩٢ تا ٩ فروردین ماه سال جاری، بیش از ٤٦ میلیون لیتر بنزین(ATK) به خطوط هواپیمایی کشور تحویل شده است.