برزيل جنگنده‌هاي اف18 را به جنگنده‌هاي رافال فرانسه ترجيح مي‌دهد.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق، منبعي نزديک به ديلما روسف، رئيس جمهور برزيل اعلام کرد وي احتمالا جنگنده‌هاي اف‌18 ساخت بوئينگ را به جنگنده‌هاي رافال ترجيح مي‌دهد.

اين اتفاق خبر بدي براي شرکت فرانسوي سازنده جنگنده رافال به شمار مي‌رود زيرا به نظر مي‌رسد قرارداد فروش اين جنگنده‌ها به برزيل ديگر منتفي شده باشد. به هرحال رئيس جمهور برزيل بايد در آينده‌اي نزديک درباره خريد  36 فروند از آخرين نسل اين نوع جنگنده‌ها تصميم گيري کند.

برزيل قصد دارد براي تجهيز ناوگان هوايي‌اش اين تعداد جنگنده را در اختيار بگيرد.

احتمالا موضوع خريد جنگنده‌هاي اف‌18 در ملاقات رئيس جمهور برزيل با تيموتي گايتنر، وزير خزانه‌داري آمريکا مطرح شده است.

جنگنده اف-18 

جنگنده رافال

ديلما روسف اعلام کرده است شرکت سازنده اف 18 نسبت به دو رقيب ديگر خود پيشنهاد بهتري براي فروش جنگنده‌هاي مورد نياز ارتش برزيل ارائه داده است.

لوموند در پايان نوشت: موضوع فروش اين جنگنده‌ها به برزيل براي شرکت فرانسوي سازنده آن به داستاني بي‌پايان تبديل شده است . لولا داسيلوا، رئيس جمهور سابق برزيل بارها تمايل خود را براي خريد جنگنده هاي رافال نشان داده و همين امر باعث شده بود خريد آنها قطعي به نظر برسد.

اما وي در اول ژانويه بدون آنکه اين پرونده را به نتيجه مشخصي برساند از قدرت کنار رفت و تصميم نهايي را درباره آن به ديلما روسف ، جانشين خود واگذار کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس