به گزارش مشرق، سرمربي تيم فوتبال فولادخوزستان در گفتوگو با ايسنا در رابطه با حضور مربيان و بازيکنان غيربومي در تيمهاي کشور اظهارکرد: اگر ما بتوانيم بازيکني جذب کنيم که استانداردهاي لازم را داشته باشد، ميتواند الگوي مناسبي براي بازيکنان بومي محسوب شود.
وي افزود: استفاده از چنين بازيکناني ميتواند سطح مسابقات را نيز ارتقاء دهد و الگويي در سطح مهارتي بالا باشد. حضور بازيکن خارج از استان يا خارج از کشور در يک تيم در جهت تربيت بازيکنان ديگر آن تيم است. همچنين اگر براي يک تيم يک مربي خارج از استان جذب شود بايد فراتر از مربيان موجود در استان باشد تا بتواند در پيشرفت آن تيم نقش مهمي را ايفا کند.
اين کارشناس فوتبال خاطرنشانکرد: بعضي مواقع يک تيم در شرايط بحراني قرار ميگيرد و نيازمند نيرويي است که در استان خود موجود نيست و به نوعي ميتوان گفت که شرايط به آن تيم تحميل شده است و در آن زمان است که تيمي براي رفع کمبودها و دستيابي به نيازهاي خود به جذب بازيکن يا مربي غيربومي اقدام ميکند.
وي اظهارکرد: در کشور ما برخي از باشگاهها براي رسيدن به اهداف بلندمدت خود دست به بازيکنپروي ميزنند اما محتواي آموزشي آنها ضعيف است و آنها برابر هزينههايي که متقبل ميشوند خروجي مورد نظر را ندارند و بازدهي آنها پايين است.
جلالي افزود: چنين برنامههايي که يک باشگاه براي رشد و پيشرفت تيمهاي خود طراحي ميکند مطلوب است اما نياز به يک ساختار و تشکيلات قوي دارد تا در زمينه توليد بازيکن بتواند راهکارهاي موثري را ارايه دهد و در کمترين زمان ممکن آن باشگاه بتواند به بهرهبرداري برسد.
اين کارشناس فوتبال عنوانکرد: يک باشگاه براي رسيدن به موفقيت به اهداف بلندمدت نياز دارد اگرچه در بعضي از مواقع براساس نيازي که دارند و اجباري که با آن مواجه ميشوند به اهداف کوتاهمدت رو ميآورند. اگر سياستگذاريهاي يک باشگاه براساس اهداف بلندمدت در کنار يک ساختار مناسب و برنامهريزي خوب باشد، حاصل خوبي را در پي خواهد داشت.