کد خبر 287751
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۴

مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس گفت: انگار برخی با علی دایی پدرکشتگی دارند که مدام از او ایراد می‌گیرند.

به گزارش مشرق، امیر عابدینی در مورد وضعیت باشگاه داماش گیلان گفت: همچنان امیدواریم که از حساب امیرمنصور آریا پولی به باشگاه تزریق شود. اگر 500، 600 میلیون تومان به ما پرداخت شود تیم را در لیگ برتر نگه می‌دارم زیرا شب عید است و نمی‌توان بازیکن را دست خالی به خانه‌اش فرستاد.

وی ادامه داد: ما سراغ فروش تیم هم رفتیم اما با توجه به شرایط بحرانی تیم خریداران پا پس می‌کشند با این حال اگر قوه قضائیه و محسنی‌اژه‌ای لطفی به ما کند و 500، 600 میلیون پرداخت شود تیم در لیگ برتر خواهد ماند زیرا حداقل بخشی از مشکلات مالی با این پول حل می‌شود.

مدیرعامل داماش در مورد دیدار با پرسپولیس در هفته بیست و هفتم لیگ برتر گفت: یکی از ویژگی‌های داماش این است که یقه تیم‌های مدعی قهرمانی را می‌گیرد. فصل گذشته یقه سپاهان را گرفتیم و استقلال قهرمان شد و این فصل هم یقه پرسپولیس را خواهیم گرفت این تیم باید از ما عبور کند اما ما به این تیم امتیاز نمی‌دهیم ای کاش پرسپولیس در این زمان به ما نمی‌خورد و به راهش به سوی قهرمانی ادامه می‌داد من پول ندارم اما کری که می‌توانم بخوانم تا بازیکنانم شاداب شوند.

وی در مورد وضعیت علی دایی در پرسپولیس گفت: با توجه به اتفاقات اخیر محبوبیت علی دایی دوبرابر شد. من برای حرفم چند دلیل دارم اول اینکه بازیکنان پرسپولیس با وجود همه مشکلات مالی و اختلافاتی که با مدیران باشگاه داشتند در میدان شاداب و باطراوت بازی کردند و دوباره به کورس قهرمانی برگشتند دوم اینکه تماشاگران یک صدا دیروز علی دایی را تشویق کردند که بخشی از این تشویق به خاطر محبوبیت خود دایی بود و بخشی از آن نیز از بغض دشمنانش.

عابدینی تصریح کرد: پرسپولیس شخصیت قهرمانی دارد اما شما می‌بینید تراکتورسازی بعد از قهرمانی سه گل از راه‌آهن می‌خورد که این سه گل پرستیژ قهرمانی را خدشه‌دار می‌کند ضمن اینکه تماشاگر کمی هم برای تشویق تراکتورسازی به ورزشگاه آمد اما مطمئن باشید پرسپولیس در بازی با راه‌آهن که در تهران است 90 هزار تماشاگر خواهد داشت زیرا این تیم اصالت دارد چه روی دوش پروین باشد چه روی کاشانی یا من یا رویانیان. بازیکنانش با وجود ناراحتی از باشگاه برای امتیاز در میدان می‌جنگند.

مدیرعامل باشگاه داماش افزود: برخی دشمنان دایی می‌گویند او دریبل زدن بلد نیست اما من این را می‌گویم اگر او دریبل‌زدن بلد نیست هد زدن بلد نیست یا حتی نمی‌تواند روپایی بزند چطور توانست آقای گل جهان شود و آن همه گل برای تیم ملی بزند؟ از سوی دیگر او با وجود آنکه مدت زیادی نیست که مربی شده اما در این بخش هم نشان داده که کاریزمای مدیریت دارد انگار برخی با علی دایی پدرکشتگی دارند اما او اسطوره پرسپولیس است و باید حفظ شود.

عابدینی درباره اینکه کدام تیم شانس قهرمانی دارد گفت: بازی‌های استقلال بسیار سنگین است اما فولاد تیم جوان، با انگیزه و منظمی است. فولاد شانس اول قهرمانی است و بعد از آن پرسپولیس هم شانس دارد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    0 0
    برو بزار باد بیاد
  • احمد ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    0 0
    نوکرتم حاجیاز حمایتت از دایی متشکریم
  • ۲۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    0 0
    ببینید چی گفته : "پرسپولیس شخصیت قهرمانی دارد اما شما می‌بینید تراکتورسازی بعد از قهرمانی سه گل از راه‌آهن می‌خورد که این سه گل پرستیژ قهرمانی را خدشه‌دار می‌کند ضمن اینکه تماشاگر کمی هم برای تشویق تراکتورسازی به ورزشگاه آمد اما مطمئن باشید پرسپولیس در بازی با راه‌آهن که در تهران است 90 هزار تماشاگر خواهد داشت" :|
  • ۲۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    0 0
    آره خداییش راست میگه
  • ۰۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    0 0
    حتما باورکردیم. مردم را گاگول فرض کردی . عابدینی مدیربعدی پرسپولیسه به شرطی که به پرسپولیس راه بده شک نکنید منبع خبر موثقه نتیجه بازی پرسپولیس داماش از الان مشخصه چون باند فاسد دایی قول 3الی 4میلیارد به امیر عابدینی دادن ومدیرعاملی
  • ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    0 0
    یاشاسین تیراختور یاشاسین آذربایجان
  • ۰۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    0 0
    ممنون از حمایت شما از دایی شما بر ازنده مدیر عاملی پرسپولیس هستید
  • ۰۷:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    0 0
    دایی جون دوست داریم
  • سپاهانی ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    0 0
    مگه پرستیژ قهرمانی فقط برای استقلول و پرس پولیسه .یعنی فقط این دو تیم اصالت دارن و بقیه کشک تشریف دارن!یه دفعه بگو سودای مدیرعاملی داری دیگه !!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس