به گزارش مشرق، با توجه به اينکه شير به عنوان يکي از اقلام پروتئيني از حساسيتهاي زيادي برخوردار است، دولت هدفمندسازي يارانه آن را به تاخير انداخت اما طبق گفته معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزير بازرگاني احتمال هدفمند شدن يارانه شير از سال آينده بسيار زياد است.
محمود دودانگه، پرداخت نقدي يارانه شير به مصرفکنندگان را يکي از سناريوهاي در دست بررسي دانست و به همشهري گفت: هنوز در مورد چگونگي و زمان اجراي آن تصميمگيري نشده است.
وي با اشاره به شيوه هدفمندسازي يارانه نان و رضايت عمومي از اين شيوه افزود: به احتمال زياد اين شيوه در مورد شير نيز به کار برده خواهد شد.
به گفته وي، با توجه به الزام قانون به هدفمندي يارانههاي پرداختي، يارانه شير نيز با سازوکار مناسب هدفمند خواهد شد و براي تقويت بخش توليد نيز بستههاي حمايتي درنظر گرفته خواهد شد.
بر اساس اين گزارش يکي ديگر از سناريوهاي در دست بررسي، انتقال يارانه پرداختي از کارخانههاي لبني به دامداران است.
معاون امور توليدات دامي وزارت جهادکشاورزي در اين رابطه گفت: براي انتقال يارانه شير از کارخانههاي لبني به دامداران از سال آينده، بايد دامداريها شناسنامه داشته باشند و تکتک گاوهاي شيرده هويتدار شوند.
سعادتالله عباسي، به ايسنا گفت: در زمينه دامداريهاي صنعتي مشکلي نداريم و ميتوانيم بلافاصله اين طرح را اجرا کنيم.
عباسي تصريح کرد: تا زماني که دامداريها و گاوهاي شيرده شناسنامهدار نشدهاند، ميتوان يارانه را به روشهاي ديگر در اختيارشان قرار داد.
بر اساس اين گزارش 89 ميليارد تومان يارانه شير امسال تا يک ماه گذشته به کارخانههاي لبني پرداخت نشده بود که با مطرحشدن حذف يارانه شير در همشهري، معاون اول رئيسجمهور تسويهحساب يارانه شير طي 48ساعت و واريز آن به حساب وزارت بازرگاني را ابلاغ کرد که اين اتفاق با گذشت چند هفته از ابلاغيه مذکور هنوز رخ نداده است.