کد خبر 285361
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر لزوم پاسخگو بودن دولت پاکستان در قبال ربوده شدن چند ایرانی در مرز این کشور در عین حال تاکید کرد که وقوع یک حادثه به معنی ناامنی کشور نیست و نمی‌توان تمام رابطه با یک کشور را به خاطر چند مسئله خدشه‌دار کرد.

به گزارش مشرق، علاءالدین بروجردی اظهار کرد: در کشوری به وسعت ایران یک حادثه به معنی ناامنی نیست، بخصوص این‌که متاسفانه در کنار مرزهای ما کشورهای بحران‌زده و ناامن زیادی هستند. عراق و تا حدودی افغانستان مشکلاتی دارند و تروریست‌ها هم در منطقه فعال هستند و آمریکایی‌ها از آن‌ها حمایت می‌کنند.

وی افزود: در چنین شرایطی ارزیابی ما از امنیت ملی و امنیت کشورمان و مرزهای‌مان یک ارزیابی مثبت است. اما یک حادثه هم برای ما مهم است و به همین دلیل در مورد حادثه اخیری که اتفاق افتاده، وزارت خارجه، کشور و اطلاعات موضوع را پیگیری می‌کنند و قرار است هیاتی از سوی وزارت کشور به پاکستان برای مذاکره اعزام شود زیرا مسئولیت امنیت با دولت‌هاست و دولت پاکستان طبیعتاا باید در مورد گروه‌های تروریستی که از مرز مشترک آن کشور وارد می‌شوند و به آن‌جا برمی‌گردند،‌ پاسخگو باشد.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد تاثیر ربوده شدن چند سرباز ایرانی در روابط بین ایران و پاکستان خاطرنشان کرد: در مرز ترکیه هم ما سال‌هاست که مشکل مشابهی داریم و گروهک پژاک در روستاهای مرزی آن منطقه مشکلاتی ایجاد می‌کند ولی ما تمام رابطه را با چند مسئله گره نمی‌زنیم؛ زیرا قدرت‌های بزرگ هم از این طریق به دنبال تخریب رابطه ما با همسایگان‌مان هستند اما دولت‌های همسایه حتما باید در قبال حوادثی که در مرز کشورشان اتفاق می‌افتد پاسخگو باشند.

وی ادامه داد: هیاتی که قرار است به پاکستان اعزام شود به دنبال پیگیری قضیه و حل مشکل است و با توجه به این‌که مسئولیت امنیت کشور به عهده وزارت کشور است؛ بنابراین شاکله اصلی هیات اعزامی را خود وزارت کشور تشکیل می‌دهد.

وی درباره درخواست گروهک تروریستی جیش‌العدل برای مذاکره نیز اظهار کرد: این گروهک‌ها نیز طرف حساب ما نیستند بلکه طرف حساب ما دولت پاکستان است و اگر مذاکره‌ای قرار است انجام شود، خود آن‌ها باید این کار را بکنند.

بروجردی درادامه با اشاره به تجارب پیشین به گروگان گرفته شدن ایرانی‌ها در مرز پاکستان تصریح کرد: بسیاری از گروگان‌ها تاکنون آزاد شده‌آند و روال کلی این نیست که گروگان‌ها بهیشهادت برسند اما در هر صورت تلاش ما این است که بشود این افراد را سالم به کشور بازگرداند.

وی در پایان گفت: در ماجرای به گروگان گرفته شدن چند ایرانی در سوریه با وجود آن آشوب در کشور سوریه و ده‌ها هزار تروریست در آنجا صبر یک ساله پشتوانه به نتیجه رسیدن کار بود و این طور نیست با شتابزدگی بشود مسئله را حل کرد وگرنه می‌شود با یک عملیات متقابل تهاجمی، تقابل کرد اما آن‌چه برای ما مهم است که گروگان‌ها سالم به وطن برگردند.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • کمال سیستانی ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    0 0
    آقای بروجردی عزیز!!! اولا یک حادثه نبوده و 35 ثانیاً اولین بار نیست که این اقدام صورت گرفته است.35 سال است که اشرار ایرانی از پاکستان به عنوان نقطه رهایی برای اقدام علیه ایران استفاده می کنند. فکر کن بچه یکی از مسئولین جز این سربازان بود چطور بر خورد می کردید. اقدام عملی می خواهیم نه تعارفات دیپلماتیک
  • ۱۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    0 0
    علاءالدین بروجردی اظهار کرد: در کشوری به وسعت ایران یک حادثه به معنی ناامنی نیست آقای علاءالدین اگر یکی از ائن سربازا بچه خودت بو هم همین حرفها رو میزدی؟
  • عبداله ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    0 0
    حق با آقای بروجردی است اقدام عجولانه ونظامی ریسک است وممکن است جان فرزندانمان به خطر بیفتد این دیپلمات کهنه کار میداند چطور باید عمل کرد والله مع الصابرین .البته چرا باید به این راحتی گروگان شویم پذیرفته نیست .البته در زمانی که منطقه جنگی بودیم جوان بودیم بعضی اوقات دستورات فرماندهان را جدی نمی گرفتیم وبازیگوشی می کردیم ویا جوانی میکردیم واتفاق ناگوار می افتاد تنبیه نیز می شدیم ولی چه باید کرد خاصیت جوانی بود الان می فهمم مسئولین چه می گفتند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس