کد خبر 284504
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۷

ویتامین K در سبزیجاتی که چرب هستند مثل کاهو،‌ کلم، آواکادو و کلم بروکلی موجود است. خشکی پوست یکی از بیماری های شایع فصل سرما است هر چه آب بیشتر در پوست حفظ شود کمتر دچار خشکی می شود و این حفظ رطوبت پوست به میزان زیادی به تغذیه ارتباط دارد.

به گزارش مشرق، دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: ویتامین‌های محلول در چربی به حفظ طراوت پوست کمک می‌کنند و از اختلال خشکی در سطح پوست و خراش جلوگیری می کنند.

وی افزود: ویتامین‌های محلول در چربی شامل ویتامین‌های A ,D ,K ,E هستند.

وی ادامه داد:  ویتامین A بیشتر در هویج یافت می شود و همچنین استفاده از مکمل ویتامین A در داروخانه ها موجود است بسیار کمک کننده است.

وی ادامه داد: ویتامین K در سبزیجاتی که چرب هستند مثل کاهو،‌ کلم، آواکادو و کلم بروکلی موجود است.

وی تصریح کرد: ویتامین E در روغن هایی مثل روغن کلزا، ذرت و روغن آفتابگران به وفور وجود دارد.

وی اظهار داشت: ویتامین D که بهترین منبع آن نور خورشید است و در صورت تماس نداشتن با نور آفتاب می توان از آمپول ویتامین D استفاده کرد.

دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: توصیه می کنیم در فصل سرما از مواد غذایی استفاده شود که کالری کافی را به بدن برساند چون خود سرما انرژی مصرفی  خود را بالا می برد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس