درکتاب رسانه،قدرت و سياست در عصر ديجيتال که حاوي 24 مقاله مختلف است، سعي شده تا با زباني ساده به نقش رسانه‌هاي ديجيتال در انتشار اخبار انتخابات رياست‌جمهوري ايران پرداخته شود.

به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق،کتاب "رسانه،قدرت و سياست در عصر ديجيتال؛ طغيان انتخابات رياست جمهوري" که به زبان انگليسي نگاشته شده،با تمرکز بر انتخابات رياست جمهوري 2009 ايران و تظاهرات پس از آن در شهرهاي مهم ايران و جهان، بحث متعادلي بين نقش و تاثير فناوري‌هاي ارتباطي مدرن، به ويژه استفاده نوين از رسانه‌هاي ديجيتالي کوچک، با انتخابات و پوشش جهاني رسانه‌اي ارائه مي‌دهد.
اين کتاب که به صورت غيرفني و‌ به زبان ساده نوشته شده است، مي‌تواند مورد استفاده محققان، دانشجويان، سياست‌مداران، و ديگر متخصصان قرار گيرد. به منظور ارائه يک بازنگري جهاني از پوشش رسانه‌اي و برداشت‌هاي گوناگون در مورد انتخابات جدال‌آميز رياست جمهوري 2009 ايران، از 24 مقاله اصلي تشکيل شده است که در آن از پوشش جهاني رسانه‌اي گرفته تا شبکه‌هاي رسانه‌اي اجتماعي جديد، از ابعاد ايدئولوژي‌‌سياسي گرفته تا جنبه‌هاي فرهنگي انتخابات، گنجانده شده است. اين کتاب علاوه بر ساماندهي منسجم خود، داراي سبک نوشتاري و ارائه متنوعي بوده و حاوي اطلاعات بسيار آموزنده است.
مولف کتاب يحيي کمالي‌پور است که داراي مدرک دکترا در رشته ارتباطات، پرفسور و رئيس بخش ارتباطات دانشگاه پوردو در ايالات متحده امريکا است. وي در سال 1326 در شهر کويري راور در استان کرمان به دنيا آمد. کمالي پور سردبير چند مجله در رشته ارتباطات نيز مي‌باشد.


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس