کد خبر 27747
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۶

رهبران کشورهاي انگليس، فرانسه، اسپانيا، ايتاليا و آلمان در بيانيه‌اي خواستار آغاز سريع روند تغيير سياسي و انتقال قدرت در مصر شدند.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس نوشت: رهبران 5 کشور فرانسه، آلمان، انگليس، ايتاليا و اسپانيا امروز پنج‌شنبه "حسني مبارک " رئيس‌جمهور مصر را براي تغييري سياسي در اين کشور که بنا به اعلام آنها "از هم‌اکنون " بايد آغاز شود، تحت فشار قرار دادند.

رهبران اين 5 کشور اروپايي در بيانيه‌اي مشترک اعلام کردند که ناآرامي‌ها در مصر را با نگراني شديدي دنبال کرده و "تمامي کساني را که از خشونت در اين ناآرامي‌ها استفاده مي‌کنند و يا به استفاده از خشونت تشويق مي‌کنند، محکوم مي‌کنند ".

در اين بيانيه آمده است: توسل به خشونت در شرايط کنوني مصر تنها بحران سياسي در اين کشور را تشديد مي‌کند.

"نيکلا سارکوزي " رئيس‌جمهور فرانسه، "آنگلا مرکل " صدراعظم آلمان، "ديويد کامرون " نخست‌وزير انگليس، "سيلويو برلوسکوني " نخست‌وزير ايتاليا و "خوزه لوئيس رودريگز زاپاترو " در اين بيانيه خواستار "انتقال منظم و سريع قدرت به دولتي جامع " شدند.

اين بيانيه همچنين تاکيد کرد: اين تغيير و انتقال قدرت بايد از هم‌اکنون آغاز شود.

بنا بر اين گزارش، بيانيه رهبران اين 5 کشور اروپايي پس از آن آغاز شد که رئيس‌جمهور مصر تک‌تيراندازاني را در ساختمان‌هاي بلند مشرف به ميدان آزادي قاهره مستقر کرد تا به سمت معترضان شليک کنند.

"کاترين اشتون " رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز به طور جداگانه امروز اعلام کرد: مقامات مصر مسئول عدم برگزاري تظاهرات مسالمت آميز در اين کشور هستند.

بنا بر اين گزارش، در درگيري‌هاي امروز در قاهره بسياري از گزارشگران خارجي که اين اعتراضات را پوشش مي‌دادند نيز توسط نيروهاي مبارک مورد ضرب و جرح قرار گرفتند که رهبران اروپايي در بيانيه خود اين حملات را نيز به شدت محکوم کردند و آنها را کاملا غيرقابل قبول خواندند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس