کد خبر 272488
تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۹

مدیرکل محیط زیست استان تهران با بیان اینکه فعالیت کارخانه‌های شن، ماسه و سیمان تا پایان هفته تعطیل می‌شود، گفت: چنانچه شاخص کیفیت هوای تهران در شرایط هشدار قرار گیرد، اجرای طرح زوج و فرد خودروها از در منازل از سر گرفته می‌‌شود.

به گزارش مشرق، محمدهادی حیدرزاده در گفت‌‌وگو با خبرنگار جامعه فارس با بیان اینکه شاخص کیفیت هوای تهران طی روزهای آینده در شرایط ناسالم قرار دارد،‌ اظهار داشت: بر همین اساس با آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان همکاری‌های لازم صورت گرفت تا زنگ ورزش مدارس تا پایان هفته تعطیل شود و همچنین ورزش صبحگاهی نیز تا اطلاع ثانوی به تعویق می‌افتد.
 
مدیرکل محیط زیست استان تهران افزود: با توجه به افزایش آلاینده‌های جوی، اخطاریه ‌و اطلاعیه‌های لازم صادر شده است و توصیه‌های ویژه به خصوص به گروه‌های حساس ارائه شده است.
 
وی بیان داشت: هم‌اکنون وضعیت هوای تهران در شرایط ناسالم قرار دارد و تا شرایط هشدار فاصله داریم.
 
به گفته وی، چنانچه شاخص کیفیت هوای تهران به عدد 200 برسد، در شرایط هشدار قرار می‌گیریم.
 
حیدرزاده اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تشدید آلودگی هوا تا پایان هفته جاری، فعالیت صنایع آلاینده تهران و همچنین کارخانجات شن، ماسه و سیمان تعطیل و محدود می‌شود.
 
وی، تصمیم‌گیری در مورد تعطیلی مدارس و ادارات را منوط به گزارشات سازمان هواشناسی دانست و خاطرنشان کرد: چنانچه به شرایط هشدار نزدیک شویم، طرح زوج و فرد خودروها از در منازل از سر گرفته می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس