
به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق در دوحه، قطر براي ميزباني جام جهاني جدا از ساخت و سازهايي که قرار است انجام دهد، بايد از بعد فرهنگي هم کشورش را آماده برگزاري اين بازيها کند. جامعه اين کشور حاشيه خليج فارس وابستگي بسياري به دين و قوانين اسلامي داشته و تغيير اين ساختار با خواسته هاي فيفا بسيار سخت است.
در قطر فروش نوشابه الکي ممنوع است و جرم محسوب مي شود. خبري از کلوبهاي شبانه نيست؛ اما براي برگزاري جام جهاني ميزبان بايد شرايط کلوب هاي شبانه و مشروب هاي الکي فراهم شود که براي کشور اسلامي قطر فراهم کردن چنين شرايطي سخت است.
قطر اولين کشور اسلامي است که جام جهاني را برگزار مي کند و براي اين ميزباني آنها بايد پا روي بسياري از اعتقادات خود بگذارند که ريشه در باورهاي مردم اين کشور دارد و حاضر به از دست دادن اين اعتقادات براي برگزاري اين ديدارها نيستند. دولت براي حل اين مشکل دست به اقداماتي زده و مي خواهد در آن يک ماه شرايط را طوري فراهم کند که فيفا مي خواهد زيرا براي آنها جام جهاني بسيار اهميت دارد.
دولت قطر براي حل اين مشکلات و اينکه خانواده هاي مومن و مسلمان قطري از نظر روحي دچار مشکل نشوند؛ آنها را يک ماه با هزينه خود به هر نقطه دنيا که بخواهند، مي فرستد. به گفته مسئولان قطري اين ابتکار ! باعث خواهد شد تا ثروت هنگفت ناشي از جام جهاني وارد اين کشور حاشيه خليج فارس شود.