واتيکان با به روز کردن ليست گناهان خود، آلودگي محيط زيست، قاچاق مواد مخدر و داروهاي آسيب رساننده به ذهن و تحقيقات ژنتيک را در زمره گناهان مدرن و امروزي مطرح کرد. <BR>

به گزارش مشرق به نقل از «آسوشيتدپرس» از واتيکان سيتي، نابرابري اجتماعي هم يکي از نکات مورد توجه واتيکان در معرفي گناهان جديد بوده است.
در آخرين ليست واتيکان در اين مورد که چگونه امروزه قوانين خداوند نقض مي‌شود «جيانفرانکو گيروتي» رئيس بخش مجازاتهاي تأديبي واتيکان به روزنامه «اوزرواتوره» گفت که نقض قواعد اساسي ذات بشري از طريق تکثيرهاي ژنتيکي، داروهاي روانگردان و تبعيض ميان ثروتمندان و فقيران از جمله گناهان جديد هستند.
وي افزود که گناهان در زمان گذشته بيشتر جنبه شخصي داشته‌اند اما امروزه حيطه گسترده‌تري يافته‌اند. سال گذشته نيز واتيکان 10 فرمان را براي رانندگان منتشر کرده بود تا باعث کاهش تصادفات جاده‌اي شود.

پاپ بنديکت شانزدهم و پاپ قبلي پاپ ژان پل دوم بارها در مورد سرنوشت زمين با توجه به آلودگي آن اظهار نگراني کرده بودند.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس