کد خبر 25808
تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۹

امام جمعه مشهد گفت: توجه به مسائل حوزه‌هاي علميه از نزديک، براي مقام معظم رهبري موضوعيت داشته اما غير از اينها بايد گفت، سفر رهبر معظم انقلاب به قم در راستاي مديريت جريان فتنه سال 88 بود و تداوم مديريت، اين سفر را اقتضا مي‌کرد.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، سيداحمد علم‌الهدي در جلسه تحليل و بررسي دستاوردهاي سفر مقام معظم رهبري به قم در مشهد افزود: رهبر معظم انقلاب، فتنه را از قبل مديريت کردند و تنها قدرتي که فتنه را مهار کرد، مديريت رهبري بود. انتخابات در خرداد 88 بود و زمزمه و جريان رئيس‌جمهوري از اول فروردين 88 در بين مردم شروع شد، اما رهبر معظم انقلاب از آبان 87 فتنه را پيش‌بيني کردند. هنوز هم آقا فتنه را مديريت مي‌کنند و ادامه دارد به‌طوري که هم‌اکنون هم اين مديريت تمام نشده است. عضو مجلس خبرگان در خصوص نقش و جايگاه هاشمي‌رفسنجاني گفت: آنچه امروز با آن مواجه هستيم، سران فتنه‌ هستند و مسلم است که رفسنجاني جزو آنها نيست و در مجموعه فتنه نيست و اگر کسي تحليل کند اين تحليل درست نيست.

وي تصريح‏ کرد: وقتي تهاجم عليه رهبري شروع شد، مجلس خبرگان بايد وارد عمل مي‌شد. بي‌ترديد اين اقدام بايد از حوزه رياست شروع مي‌شد و وقتي حوزه رياست وظيفه‌اش را انجام نداد، خود اعضاي مجلس خبرگان تشکلي را درست کردند و از رهبري دفاع کردند. اين حداقل گلايه ما از رفسنجاني است و تا وقتي اين مسئله جبران نشود، گلايه ما ثابت است. اين اصل قضيه است؛ بخش ديگرش اينکه ما حق نداريم ايشان را تخريب کنيم.

علم‌الهدي در پاسخ به سوال ديگري که چرا سران فتنه را محاکمه نمي‌کنند، گفت: اينکه چرا سران فتنه را محاکمه نمي‌کنند، به قوه‏قضائيه مربوط است و کاري نداريم، اما اگر سران فتنه محکوم شوند نهايت به زندان مي‌افتند در حالي که زندان نفرت اجتماعي و ورشکستگي اجتماعي از هر چيزي بدتر است و شگردشان اين است که سران فتنه سه نفر نيستند و مي‌خواهند «خاتمي» را از دو نفر ديگر جدا کنند و لابي‌هايي کرده‌اند و مي‌کنند، زيرا خاتمي تنها کسي است که مي‌تواند جريان‌هاي سياسي لائيک اصلاحات را بازسازي کند. وي تاکيد کرد: بي‌ترديد اگر اين آقا (خاتمي) بيايد، با ورودش حتي قبل از انتخابات مجلس، دوباره جرياناتي را به راه خواهد انداخت که بايد نگذاريم چنين شود. نبايد کاري کنيم که يکي از اينها دوباره به ميدان بيايد، اينها در مقام لابي کردن هستند و اگر بيايند، اصلاحات را بازسازي مي‌کنند و دوباره بساط فتنه پهن مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس