کد خبر 257793
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹

مشاور امور بین‌الملل رئیس مجلس گفت: ۲ سناتور از مجلس سنای فرانسه شب گذشته وارد تهران شده و فردا دیدارهایی با مقامات ایران خواهند داشت.

به گزارش مشرق، حسین شیخ‌الاسلام مشاور امور بین‌الملل رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به سفر 2 نماینده مجلس سنای فرانسه که شب گذشته وارد تهران شده‌اند، گفت: قرار است این 2 نماینده مجلس سنای فرانسه فردا با علاء‌الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دیدار و گفت‌وگو کنند.

وی افزود: سفر سناتورهای فرانسوی به کشورمان به دعوت مجلس انجام نشده اما احتمالا آن‌ها از طریق سفارتخانه‌ و یا وزارت امور خارجه به ایران آمده‌اند.

مشاور امور بین‌الملل رئیس مجلس در ادامه تأکید کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است دو نماینده مجلس سنای فرانسه، فردا و پیش از دیدار با بروجردی، دیداری با حسن کامران، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و فرانسه داشته باشند.

شیخ‌الاسلام خاطرنشان‌کرد: قرار است این نمایندگان مجلس سنای فرانسه دیدارهایی با مقامات وزارت امور خارجه نیز داشته باشند، اما هنوز این دیدارها قطعی نشده و هیچ چیز مشخص نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس