به گزارش مشرق، سرهنگ حجتالله واعظینژاد در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه نحوه بهرهمندی از معافیتها تنها برای مشمولان پزشک آن هم در مواردی جزئی متفاوت است، گفت: به طور کلی تمامی مشمولان با هر مدرک تحصیلی از بیسواد تا دکتری میتوانند از معافیتهای مربوط به موارد خاص و معافیتهای ایثارگران استفاده کنند.
وی افزود: درباره مشمولان گروه پزشکی معافیتهای پزشکی به طور کامل شاملشان نمیشوند و تنها در صورتی که به هیچ وجه قادر به طبابت نباشند، میتوانند از خدمت سربازی معاف شوند.
معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: به عنوان مثال ممکن است دیگر مشمولان دارای بیماری خاصی باشند که بتوانند از سربازی معاف شوند، اما برای مشمولان گروه پزشکی داشتن آن بیماری سبب معافیت نشده و از آنان با توجه به تخصصی که دارند، استفاده میشود.
واعظینژاد تاکیدکرد: تنها آن دسته از مشمولان گروه پزشکی میتوانند از معافیتهای پزشکی بهرهمند شوند که تحت هیچ شرایطی قادر به طبابت نباشند و در صورت دارا بودن سایر بیماریها با توجه به مشکلی که دارند، با آنان همکاری میشود که کارهای متناسب با تواناییشان انجام دهند.
وی درباره طول مدت خدمت سربازی این افراد نیز گفت: مشمولان گروه پزشکی نیز همچون دیگر افراد در حال حاضر 21 ماه باید خدمت کنند.
در پی طرح برخی اظهارات مبنی بر تفاوت میان نحوه بهرهمندی مشمولان دارای مدارک تحصیلی بالاتر و مشمولان فاقد تحصیلات آکادمیک، معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا توضیحاتی را در این زمینه ارائه کرد.