کد خبر 253067
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۱

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس از قرائت گزارش این کمیسیون درباره رشوه در فوتبال در صحن علنی مجلس خبر داد.

به گزارش مشرق، مصطفی افضلی‌فرد سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، گفت: جلسه امروز کمیسیون اصل نود مجلس به دلیل تقارن با نشست مشترک نمایندگان با دولت تشکیل نشد.
 
وی با اشاره به بررسی بحث رشوه در ورزش که در کمیسیون اصل نود مجلس در حال بررسی است، اظهار داشت: در همین این راستا کمیته سلامت اداری کمیسیون، داوران و بازیکنان را به کمیسیون دعوت خواهد کرد و بنا شده تا آن گروه از مدیران باشگاه که مستنداتی را در خصوص تخلفات در این زمینه در اختیار دارند، مستندات خود را به کمیسیون ارائه کنند.
 
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: پس از ارائه مستندات و بررسی‌های کمیسیون اقدامات لازم جهت ایجاد فضای سالم در ورزش کشور صورت خواهد گرفت و چنانچه افرادی در ایجاد فضای ناسالم در ورزش کشور نقش داشته باشند، به قوه قضائیه معرفی می‌شوند و گزارش اقدامات صورت گرفته توسط کمیسیون در این باره در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس