کد خبر 251937
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶

دیده بان اطلاع رسانی اسلامی در انگلستان گزارش داد که یکی از رهبران اخوان المسلمین که در زندان عمومی «منصوره» مصر حضور داشته در این زندان درگذشته است.

 به گزارش مشرق، فارس به نقل از پایگاه خبری «الشرق» نوشت: دیده بان اطلاع رسانی اسلامی انگلستان گزارش داد که «صفوت خلیل» یکی از رهبران گروه اخوان المسلمین که در زندان عمومی «منصوره» مصر حضور داشت جان خود را از دست داده است.

بر اساس این گزارش، خلیل که از بیماری سرطان رنج می‌برده و نیازمند شیمی درمانی بوده، پیش از بازداشت نیز یک پای خود را از دست داده بوده است.

خلیل متولد سال 1954 و پزشک دارو ساز بود که از مؤسسان اصلی کانون پزشکان دارو ساز «الدقهلیه» به شمار می رفت.

با وجود اینکه صفوت خلیل از بیماری رنج می برده و دادگاه جنائی منصوره حکم آزادی وی را صادر کرده بود اما نیروهای امنیتی هیچ اقدامی برای آزادی وی نکرده بودند.

بعد از تحولات 30 ژوئن در مصر و برکناری محمد مرسی، تعداد زیادی از رهبران گروه اخوان المسلمین به اتهام عضویت در این گروه بازداشت و زندانی شده‌‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس