عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با اشاره به اينکه اکنون وزارت اطلاعات سفارت خانه ها و نمايندگي هاي کشورهاي مخل در اجراي قانون هدفمند کردن يارانه ها را شناسايي کرده است گفت:در صورت ادامه اين اخلالگري ها دفاتر و سفارت خانه هاي قانون شکن مصادره و پلمپ مي

به گزارش مشرق، سيد علي آقازاده دافساري، نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با تاکيد براينکه کشورهايي هستند که به انحاي مختلف در سياست داخلي و اقتصاد کشور دخالت مي کنند،افزود: سفارت خانه ها ماموريتشان در کشورها قانوني مشخص شده و نمي توانند خارج از اين چهارچوب عمل کنند ولي متاسفانه برخي سفارت خانه ها در ايران به لانه فتنه و دردسر در کشور تبديل شده اند.

عضو شوراي مرکزي فراکسيون اصولگرايان در ادامه تصريح کرد: اکنون وزارت اطلاعات سفارت خانه ها و نمايندگي هاي کشورهاي مخل در اجراي قوانين مانند قانون هدفمندکردن يارانه ها را شناسايي کرده لذا در صورت ادامه اين اخلالگري ها دفاتر و سفارت خانه هاي قانون شکن مصادره و پلمپ مي گردد.

*آمريکا بزرگترين سارق اموال ملتهاي جهان

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با بيان اينکه ايران دولت امريکا را به عنوان يک دولت سارق اموال کشورهاي مختلف مي شناسد، تصريح کرد: از قبل انتظار مي رفت که اين کشور زورگو دست به مسدود کردن حساب هاي بانکي ملت هاي مختلف بزند چرا که ايران بارها شاهد بود که آمريکا مرتب حساب اشخاص حقوقي و حقيقي ايران را يا کنترل يا مسدود مي کند.

وي با اشاره به اينکه امريکا يک نظام متجاوز به اموال و اشخاص کشورهاي جهان است، اظهار داشت: اين کشور لياقت ميزباني سازمان هاي بين المللي مانند سازمان ملل متحد را ندارد چرا که امريکا کشور انحصار طلبي است و نمي تواند دردي از دردهاي ملت هاي جهان بکاهد لذا حضور اين سازمان در امريکا آن را به يک سازمان تبعيض آميز و غيرقانوني تبديل کرده است.

*انتقال سازمان ملل متحد به کشوري ديگر

آقازاده دافساري خواستار انتقال سازمان ملل متحد به کشوري مطمئن و بي طرف شد و اذعان داشت: کشور ها انتظارشان از سازمان ملل متحد اين است که مدافع حقوق اجتماعي، سياسي،اقتصادي و فرهنگي کشورشان باشد نه اينکه به خاطر تسلط آمريکا بر اين سازمان احساس نا امني و بي اعتمادي کنند.

نماينده مردم رشت در خانه ملت خاطر نشان کرد:جمهوري اسلامي علاوه بر اعتراض هميشگي خود نسبت به اقدامات ظالمانه آمريکا ،خواستار جابه جايي سازمان ملل متحد به کشور ديگر خواهد شد و بر اين خواسته خود پافشاري مي کند.

*افزايش شرکت هاي اقتصادي آمريکايي طرف قرار داد با ايران

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با بيان اينکه تحريم هاي آمريکا نتيجه معکوس داشته است اظهار داشت:آمريکا سال هاست که وانمود مي کند که توانسته است شرکت هاي کشور خود و ساير کشورها را به اجراي تحريم ها عليه ايران اسلامي وادار کند.

اين نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي با اعلام اينکه روز به روز تعداد شرکتهاي طرف قرار داد ايران افزايش مي يابد اذعان داشت:به زودي بايد شاهد باشيم تا کشوري که سالها داعيه ابر قدرت بودن و تک قطبي بودن را براي خود به يدک مي کشيد در برابر اقتصاد ايران چگونه به زانو درمي آيد همانطور که سي سال پيش در برابر سياست جمهوي اسلامي ايران شکست خورد.

*ايران نيازي به اس 300 هاي روس ندارد

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با تاکيد بر اينکه روس ها در ارائه موشک هاي اس 300 مرتکب شيطنت شدند اظهار داشت: روسيه تحت تاثير القائات غرب و شانتاژهاي خبري که قرار است ايران براي مراقبت از تاسيسات هسته اي خود و سانتريفيوژها اقدام به خريد موشک هاي اس 300 نمايد از تحويل اين موشک منصرف شدند اين در حالي است که ايران نيازي به اس 300 روس ندارد چراکه مي تواند پيچيده ترين موشک ها و تجهيزات دفاعي خود را طراحي و بسازد.

آقا زاده دافساري با بيان اينکه ايران با تجهيزات بومي خود هواپيماي متجاوز در خليج فارس منهدم کرده است،گفت: رژيم صهيونيستي و ساير کشورهاي متجاوز مطمئن باشند که با هر تجاوز به خاک مقدس ايران راه بازگشت را براي خود مسدود کرده اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس