کنار رفتن آقای لنکرانی و اعلام حضور دیرهنگام آقای جلیلی، برای‌مان خسارت‌بار شد و فرصت تبلیغ را گرفت. اگر جبهه‌پایداری از اول آقای جلیلی را متقاعد می‌کرد شاید نتایج بهتر می‌شد هرچند به نظر من، نتایج کلی آرا تفاوت چندانی نمی‌کرد.

گروه سیاسی مشرق - بعد از فروكش‌كردن هيجانات سياسي انتخابات ریاست جمهوری و نشستن غبار اختلافات به تحلیل عملکرد جریانات سیاسی اصولگرا پرداختیم، اولین نشست را با "کامران باقری لنکرانی" کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری داشتیم اما او برخلاف ما معتقد بود مسائل انتخابات دیگر هیچ اهمیتی برای مردم ندارد و باید از آن عبور کرد.

اما ما مصر بودیم تا درخصوص عملکرد جبهه پایداری در انتخابات با اعضای موثر این جریان سیاسی گفت‌وگو کنیم، به سراغ زهره طبیب‌زاده عضو شورای مرکزی جبهه پایداری رفتیم و با او به گفت‌وگو نشستیم.

زهره طبیب زاده مثل همیشه صریح و گویا سخن گفت و حتی به برخی اشتباهات جبهه پایداری نیز اشاره کرد."رأی اعتماد نمایندگان به کابینه دولت یازدهم"، "عملکرد جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری" و "برنامه اصولگرایان برای انتخابات مجلس دهم" را به عنوان سه محور این مصاحبه انتخاب کرده بودیم که نکات جالبی در هر سه بخش دست‌گیرمان شد.

او دل پُِری از نمایندگان مجلس و عملکردشان در جلسه رأی اعتماد داشت و گفت تنها دلیل نمایندگان برای رأی‌ندادن به "سلطانی‌فر" جلسه‌ای بوده است که با مدیریت فائزه هاشمی تشکیل شده بود، در حالی که دلایل متقن بسیار زیادی برای رأی‌ندادن به وی وجود داشت ولی نمایندگان سطحی‌ترین برخورد را از خود نشان دادند.

برنامه‌ریزی برای انتخابات دو سال آینده مجلس نیز از جمله محورهایی این گفت‌وگو بود که او این احتمال که اصولگرایان به لیست واحد برسند را محتمل دانست و تأکید کرد "در شرایطی که کارگزاران و اصلاح‌طلبان به اتحاد رسیده‌اند، اصولگرایان باید تجدید نظر جدی در عملکرد گذشته خود داشته باشند و به اتحاد و انسجام درونی خود بپردازند."

آنچه اکنون مقابل دیده‌گان شماست ماحصل گفت‌وگوي مفصل خبرنگار سیاسی مشرق با "زهره طبیب‌زاده" عضو شورای مرکزی جبهه پایداری است.

*****

- خانم طبيب‌زاده از جلسه رأي اعتماد شروع كنيم، صبح نخستین روز جلسه رأی اعتماد به کابینه دولت یازدهم در جلسه‌ای که فراکسیون اصولگرایان داشت چه اتفاقی افتاد، فراکسیون اصولگرایان به چه اتفاق نظری رسید؟

بطورکلی زمانی که برای بررسی صلاحیت وزراء قبل از روز رای اعتماد در اختیار نمایندگان وجود داشت بسیار کم بود، وزراء هم برای آشنایی با نمایندگان در کمیسیون بصورت فرمالیته حضور یافتند، ما حتی تا روز رای‌گیری چهره برخی ازوزراء پیشنهادی را هم رؤیت نکرده بودیم چه برسد به اینکه با دیدگاه‌هایشان آشنا شویم.

وزیر تخصصی هر کمیسیون به کمیسیون مربوطه می‌آمد ولی این اصلا کافی نبود برخی وزاء در کمیسیون ما در حد 5 دقیقه حضور پیدا کردند که این زمان اصلا کفایت نمی‌کرد لذا من معتقدم فراكسيون اصولگرايان بايد از همان فرصت بسيار‌ بسيار محدودي كه در اختيار داشت استفاده بهينه مي‌كرد و سوابق فكري، سياسي، اجرايي‌ همه وزرا را تک‌تک بررسی و نقد مي‌کرد، تا باديدی آگاهانه‌تر و با يك تصميم قاطع به صحنه بیاید. من به شیوه طرح مباحث در فراکسیون اصولگرایان نقد داشتم، طلايي‌ترين زمان‌ موجود در فراكسيون اصولگرایان برای تصميم‌گيري درخصوص وزير نفت و مسائلي كه پيرامون وزارت نفت بود اختصاص پيدا كرد و ما فرصت طرح مسائل پیرامون صلاحیت سایرین را نیافتیم.  



- در فراکسیون اصولگرایان به چه اجماعی رسیدید؟

در فراكسيون اصولگرایان از ابتدا نسبت به آقاي میلی‌منفرد (وزير پیشنهادی علوم)، محمدعلی نجفی (وزير پیشنهادی آموزش و پرورش) اتفاق نظر و رأی منفي وجود داشت، اما روي بقيه افراد مسئله‌دار در جریانات سال 88 از جمله آقاي ربيعي (وزير كار و تعاون)، آقاي زنگنه (وزیر نفت) و آقاي آخوندي (وزیر راه و شهرسازی) آقای سلطانی‌فر (وزیر ورزش و جوانان) بحث بود ولی فرصت نشد راجع به آنها صحبت زیادی بشود.

تمام وقت فراکسیون پیرامون آقای زنگنه صرف شد و بالاخره در روز آخر در پی بحث زیاد و پس از حضور دکتر زنگنه و شنیدن توضیحات ایشان فراكسيون به اين نتيجه رسيد كه به او هم رأي منفي بدهد. در مورد سایرین صرفاً کلیات مطرح شد و اصلاً روی مصادیق به اعضاء فراکسیون اطلاعات کافی داده نشد.


- پس اجماع فراكسيون اصولگرا  برای رإی منفی، روي سه گزینه بود؟

بله، اما برخی در داخل فراكسيون با اين مسأله مخالف بودند و معتقد بودند که آقاي آخوندي و ربيعي هم نبايد رأي موافق بگيرند؛ جالب اینجاست که تا روز آخر اکثر اعضای فراکسیون راجع به سلطانی‌فر اطلاعاتی نداشتند. بخشی از اعضای فراکسیون نظرشان این بود که به پنج نفر اولی که نام بردم به علت سوابق آشكارشان در جريان فتنه رأي منفی داده شود، ولی فراكسيون در این خصوص به اتفاق نظر نرسيد، البته برخی افراد مثل بنده و آقای حاجی، بصورت شخصی مصاحبه و پنج نفر اول را اعلام کردیم.


-  تا روز آخر هم درخصوص آقای سلطانی‌فر صحبتي نشده بود؟ چرا نمایندگان به آقای سلطانی‌فر رأی ندادند؟

ظاهراً در هيچ‌كدام از فراكسيون‌ها چه رهروان و چه اصولگرایان در مورد سوابق بسیاری از وزراء پیشنهادی اطلاعاتی در دست نبود و اکثرا آنها را نمی‌شناختند، اين پنج نفری هم که نام بردیم چون در زمان فتنه مشخصاً حضور فعال داشتند، شناخته شده بودند.

در رابطه با آقاي سلطاني‌فر من خودم در روز دوم جلسات رأی اعتماد از يك منبع خبري اطلاعاتي نزديك به 5-4 صفحه اطلاعات راجع به تخلفات مالي و رانتی، که در زمان استانداري گیلان داشتند و مواضع تند سیاسی ایشان به دست آوردم که حتی فرصت طرح آن در فراکسیون به وجود نیامد، ناچار بطور انفرادی اطلاعات را به افراد محدودی دادم، چون برای مخالفت با ایشان قرعه به نام من نیفتاد، لذا اطلاعات را به دو نفری كه قرار بود به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی صحبت کنند ارائه کردم و جالب اينجاست این دو بزرگوار حتي يك جمله از اين همه تخلفات مالي که در برگه‌ها وجود داشت، استفاده نكردند؛ این امر در نوع خود بسیار قابل تأمل است.

 اما من الان راز قضيه رأی عدم اعتماد آقای سلطانی‌فر را براي شما مي‌گويم!

ايشان چند روز قبل از جلسه رأی اعتماد، دیداری با زنان فعال در عرصه ورزش داشتند كه ظاهراً برگزارکننده آن جلسه، خانم فائزه هاشمي بود، همین امر علت رأي عدم اعتماد به آقاي سلطاني‌فر شد.

جالب این بود که در فراکسیون رهروان نیز برخی گفته بودند كه به سلطاني‌فر رأي ندهيد، من از كساني كه به فراكسيون رهروان رفته بودند این سؤال را پرسیدم که چه دليلي در رهروان مطرح شد كه گفتند به سلطاني‌فر رأي ندهيد، همین موضوع فائزه هاشمی را مطرح کردند، مي‌خواهم بگويم چقدر مكانيزم رأي دادن برخی از نمایندگان سطحي است.





- خانم طبیب‌زاده! چه لابی‌هایی‌ در راهروهاي مجلس اتفاق مي‌افتاد؟ آقاي زاكاني اخیراً به لابی برخی از اعضای هیئت رئیسه مجلس برای رأی آوردن زنگنه اشاره کرده بودند، درباره این مسائل بیشتر توضیح دهید.

من لازم است در اینجا ابتدا راجع به فراكسيون رهروان اندكی توضیح بدهم، این فراکسیون ترکیبی از افراد اصلاح‌طلب، طرفداران آقای هاشمی، اعضای حزب مؤتلفه و برخی دیگر از جریانات اصولگراست، افرادی که در ابتدای مجلس در مظان رد صلاحیت بودند و به کمک لابی هیئت رئیسه از عدم صلاحیت رستند و وامدار آقایانند، همه هم طرفداران آقای لاریجانی هستند.

در جریان رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی آقای روحانی 99 درصد از موافقين از چهره‌های عادی یا شاخص فراکسیون رهروان بودند ولی 95 درصد مخالفين از فراكسيون اصولگرايان بودند.

بنابراين در این مقطع فراکسیون رهروان ولايت يكپارچه و تمام‌قد به عنوان موافق كابينه آقاي روحاني حضور پيدا كرد، طي اين دو هفته درهای مجلس هم كاملاً باز بود و هیئت‌رئیسه دست دولت و وزرا را برای ارتباط‌گیری با نمایندگان کاملاً باز گذاشته بود، هر شب خبری از مهماني‌ در باشگاه‌ها، هتل‌ها منتشر می‌شد.

"به نظر من، حمايت همه‌‌جانبه مجلس شورای اسلامی از دولت آقای روحانی، چك سفيدامضا به کابینه بود و نمایندگان مجلس نهایت اعتماد را به کابینه دولت آقای روحانی ابراز کردند و این چک سفید امضا الان در اختیار دولت آقای روحانی است."
نمايندگان ادوار مجلس، برخی معاونین وزارتخانه‌ها، حتی افرادی که وزیر پیشنهادی به آنها قول همکاری داده بود بصورت لشکرکشی در مجلس حضور پیدا کردند، به طوري كه يك روز در نهارخوري آقايان، 45 دقيقه در صف برای گرفتن ناهار ایستادند و جلسه کمیسیون با یک ساعت تأخیر آغاز شد، درهای مجلس كاملاً به روي هر كسي که قصد لابي‌کردن داشت باز بود، یعنی حد و حدودی مقرر نشده بود، يك دفعه وزير پيشنهادي کابینه به همراه شش نفر دیگر به کمیسیون وارد مي‌شدند.

بنابراین متوجه می شویم که کل فراكسيون رهروان و امكانات مجلس در اختيار دولت پیشنهادی آقاي روحاني قرار گرفت، من می‌توانم ادعا کنم كه آقایان لاريجاني و باهنر و افراد مؤثر در فراكسيون رهروان قلباً موافق بودند كه اکثر قریب به اتفاق  وزرای پیشنهادی دولت آقای روحانی به‌راحتي رأي بياورند و این تلاش‌های فراکسیون اصولگرایان بود که این امر محقق نشد. البته برخی از مستقلین هم با اصولگرایان هم نظر شدند از فراکسیون رهروان هم برخی رأی منفی دادند و به عنوان مخالف صحبت کردند، من جو قالب را عرض کردم به نظر من اين حمايت همه‌‌جانبه مجلس از دولت آقای روحانی چك سفيد امضا به کابینه بود و نمایندگان مجلس نهایت اعتماد را به کابینه دولت آقای روحانی ابراز کردند و این چک سفید امضا الان در اختیار دولت آقای روحانی است.


- چه شد که مجلس تصمیم گرفت به گفته شما به کابینه پیشنهادی آقای روحانی چک سفید امضا بدهد؟

این را باید در دیدگاه‌ها و رویکردهای مشترک آقایان گرداننده مجلس با دولت فعلی جست؛ فراکسیون رهروان با حدود 170 نفر در اختیار این آقایان است هر چه را بخواهند به دلیل داشتن اکثریت در مجلس به کرسی می‌نشانند، نمی‌خواهم بگویم افراد صددرصد در همه تصمیم‌گیری‌های مجلس در اختیار آقایان هستند ولی با اهرم‌های تشویقی، که در اختیار هیئت رئیسه هست، می‌توانند سمت‌وسوی رأی‌ها را در مجلس سامان دهند؛ مثلا در مورد آقای دکتر کدخدایی ما مطلع شدیم که رهروان مایل نیستند ایشان رأی بیاورد و دیدید که همین هم شد در بسیار از موارد از ابتدا تا کنون فراکسیونی رأی داده‌اند و چون اکثریت هستند، به نتیجه می‌رسند.

"به وسیله اهرم‌های تشویقی که در اختیار هیئت‌رئیسه مجلس هست، آقایان می‌توانند سمت و سوی رأی‌ها را در مجلس سامان دهند، در مورد آقای دکتر کدخدایی ما مطلع شدیم ک فراکسیون رهروان مایل نیستند ایشان رأی بیاورد و دیدید که همین هم شد در بسیار از موارد از ابتدا تا کنون فراکسیونی رأی داده‌اند و چون اکثریت هستند، به نتیجه می‌رسند."
 درجريان  رای گیری اخیر فراکسیون اصولگرایان شرکت فعال درجریان فتنه را به عنوان يكي از خطوط قرمز مهم در افکار عمومی مطرح کرد، اعضای فراکسیون رهروان برای آنکه در انظار مردم خراب نشوند بالاخره مجبور بودند به برخی افراد رای ندهند صراحتا مصاحبه نکردند اما عملا روی سه وزیری که رای نیاوردند در فراکسیون‌شان توافق تلویحی صورت گرفته بود، هرچند از نظر من هیچ فرقی بین آقایان زنگنه ،آخوندی و ربیعی با این وزرایی که رای نیاوردند وجود نداشت.



- در هفته‌های اخیر خبرهایی مبنی بر تشکیل "فراکسیون اعتدال" به عنوان فراکسیون حامی دولت منتشر شد، به نظر شما فراکسیون اعتدال از دل فراکسیون رهروان ایجاد می‌شود و رهروان از اکثریت خواهند افتاد؟

بعيد مي‌دانم آقایان بگذارند فراكسيون رهروان دو شقه شود، چون اكثريت خود را از اعتدالیون می‌گرند، ظاهراً درجلسه‌اي كه فراكسيون اعتدال تشكيل داده بود حدود 100 نفر شركت كردند اگر فراکسیون رهروان راحدود 170 الی 180 نفر بدانیم اگر 100 نفر فراکسیون اعتدال را تشکیل دهند چيزي حدود 80 نفر مي‌ماند، بنابراين تقريباً به لحاظ نفرات با فراكسيون اصولگرايان هم‌وزن مي‌شوند.

"ساز وکارهای تشویقی اعم از در اختیار قرار دادن زمین، خانه، خودرو، سفرهاي خارجي و داخلی همراه با خانواده که با توجيهات مختلف در اختيار نمايندگان قرار ‌دارد، ابزارهای تشویقی است که برای جلب نظر و آراء برخی نمایندگان در اختیار هیئت رئیسه مجلس است."

تحلیل من این است که آقایان اجازه نمی‌دهند، چنین اتفاقی بیافتد، به هر ترتیبی شده از انشقاق جلوگیری می‌کنند، مگر اينكه نوع برخورد آقاي لاريجاني با آقاي روحاني راديكاليزه شود که بعید می‌دانم چنین اتفاقی بیفتد، لذا با ساز وکارهای تشویقی اعم از در اختیار قرار دادن زمین، خانه، خودرو، سفرهاي خارجي و داخلی همراه با خانواده، که با توجيهات مختلف در اختيار نمايندگان قرار ‌دارد، آرای بسیاری در اختیار قرار می‌گیرند و این ابزارها نشان داده است که برای در اختيار گرفتن رأی بسیاری از نماینده‌ها کفایت می‌کند.

برای مثال عرض کنم، در شروع به کار مجلس با برخی از نمايندگان تماس گرفته و به آنها پیشنهاد شده بود که بخشي از هزینه كارهاي تبليغاتي دوران انتخابات را در اختیارشان قرار دهند،  كسي که اين تماس را گرفته و مبلغي را که پیشنهاد داده در ذهن دارم، ولي ضرورتي نمي‌بينم كه نامش رامطرح كنم؛ می‌خواهم بگویم چنین ابزاری برای جلب نظر و آراء برخی نمایندگان در اختیار هیئت‌رئیسه مجلس موجود است.


- مشکل اصلی جریانات مختلف اصولگرایی در انتخابات اخیر چه بود و شما چه پیشنهادی برای رفع این مشکل دارید؟

انتخابات اخیر، هشداری براي اصولگرايان بود و باید بازنگري اساسی در فکر و عملکرد خود داشته باشند. مشكل اساسی اصولگرايان در تشخیص مصاديق منطبق بر اصول و معیارهاست و اگر براي انتخابات دوازدهم به يك فرد واحد كه مورد توافق جریان‌ها وجناح‌هاي سياسي مثل روحانيت مبارز، جامعه مدرسين، جبهه پايداري، رهپويان، ايثارگران و جريانات سیاسی اصولگرا که دارای وزن سياسي قوي‌تري هستند برسیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

البته اين فرد باید قادر باشد مثل احمدي‌نژاد سال 84 قدرت جلب و جذب توده‌های مردم را داشته باشد من خوش‌بین هستم و اطمینان دارم اگر چنین اتفاقی بیفتد، یقینا مردم به اصولگرایان اعتماد بیشتری دارند.

به نظر من تنها راه نجات اصولگرايان در آينده رسیدن به یک فرد اصلح  بر اساس مصالح نظام و دیدگاه‌های مقام معظم رهبری است.


- به نظر شما آقای جلیلی مانند آقای احمدی‌نژاد قدرت جذب آراء توده‌های مختلف مردم را داشت؟

 به نظر من آقاي جليلي از بسیاری جهات مثبت بود اما يكي از مهم‌ترين ضعف‌هاي ايشان نداشتن ادبیات قابل فهم و زبان مشترك با توده‌هاي مردم بود.

ایشان در مدت کوتاه با زبان دیپلماتیکی که سخن گفت توانست خواص و روشنفکران متدین را با خود همراه سازد ولی توده‌ها و اقشار خاکستری با ایشان ارتباط برقرار نکردند. آقاي روحاني زبانش برای توده‌های مردم قابل فهم‌تر بود و دست روی مشکلات ملموس مردم گذاشت و این تصور در جامعه شکل گرفت که با آمدن ایشان تحریم‌ها مرتفع و وضعیت معیشت مردم بهتر می‌شود و همین راز موفقیت ایشان بود.

جلیلی ادبیات قابل فهم و زبان مشترك با توده‌هاي مردم نداشت، اما آقاي روحاني زبانش قابل فهم‌تر بود و دست روی مشکلات ملموس مردم گذاشت.

- شما دلایل شکست اصولگرایان در انتخابات اخیر را چطور تحلیل می کنید؟

يكي از علل شكست اصولگرايان در انتخابات قبل آقاي احمدي‌نژاد بود، من به‌رغم اينكه نقش آقاي احمدي‌نژاد را در چند سال اخیر نقش بسیار تعیین‌کننده و از جهاتی مثبت مي‌دانم ولي متأسفانه به دليل انحرافي كه آقاي احمدي‌نژاد در دولت دهم از اصول پيدا كرد، به نظر من به همان نسبتي كه به اصولگرايان خدمت كرد به همان نسبت هم به اصولگرایان ضربه زد.

انحرافات اعتقادي و نظري كه آقای احمدی‌نژاد به دلیل تأثیرپذیری که از نظرات فرد بی‌مایه و کم بضاعتی مثل مشایی پیدا کرد، طرح نظريات جديد انحرافی كه در حوزه بحث‌هاي مهدویت مطرح شد، تاکید بر ایرانیت، بی‌توجهی به امر عفاف وحجاب، برخورد غیرمتعبدانه نسبت به رهنمودهای مقام معظم رهبری، ترتیب‌دادن جلسات انتخاباتی از هزینه بیت‌المال برای مشایی، برخی تخلفات مالی در بعضی از اطرافیان باند انحرافی در دولت دهم، برخی انتصابات نامناسب، رها کردن اقتصاد در دو سال اخیر؛ در بين مردم و در میان روشنفکران متدین بی‌اعتمادی و عدم توانایی و انحراف را القاء کرد و يك حالت انزجار نسبت به عملکرد احمدی‌نژاد به وجود آمد که در بين خود اصولگرايان هم این حس وجود داشت.

اصولگرايان به پاكدستي‌شان مفتخر بوده و علت انتخاب آقاي احمدي‌نژاد توسط مردم به عنوان يك اصولگرا همین صفت پاکدستی و فسادستیزی و عدالت خواهی بود، همان صفت بارزي كه آقاي احمدي‌نژاد را نسبت به هاشمي رفسنجانی برتری داد. در سال 84 کسی آمده بود با گفتمان اصولگرايي كه پاكدست و ساده‌زيست بود و می‌خواست در مقابل فساد سیاسی و مالی دوران اصلاحات و سازندگي بايستد، ولی متأسفانه مردم در نهایت با کسی مواجه شدند که خودش عليه آن شعارهايي كه ابتداءً داده بود، عمل کرد. فشار اقتصادي ناشی از تحريم‌ها و ناتوانی دولت در مواجهه با آن همه و همه موارد برشمرده، دست به دست هم داد و منجر به انتخاب آقاي روحاني شد.


- با توجه به اينكه شما عضو شوراي مركزي جبهه پايداري هستید، اگر بخواهيد عملكرد جبهه پايداري را در انتخابات اخیر نقد كنيد، به چه نکاتی اشاره می کنید؟

ما از ابتدا روی آقاي دكتر لنكراني سرمايه‌گذاري کرده بودیم، آقاي دكتر جليلي هم تمایلی به اعلام حضور نداشتند، کنار رفتن آقای دکتر لنکرانی و اعلام حضور دیرهنگام آقای دکتر جلیلی، برای ما خسارت‌بار شد، چون فرصت تبلیغ را از ما گرفت.

جبهه پايداري تمام انرژي‌اش را بر روي آقاي دكتر لنكراني گذاشت آن هم در فضای مجازی که این درست نبود، بعد با کنار رفتن ایشان ما زمان کافی برای فضاسازی بخصوص درمیان توده‌های مردم نداشتیم اگر از ابتدا جبهه پایداری آقای جلیلی را برای حضور متقاعد می‌کرد، شاید نتایج بهتر می‌شد، هر چند به نظر من در نتایج کلی آراء تفاوت چندانی اتفاق نمی‌افتاد.


- با توجه به اینکه انتخابات مجلس دهم را در پیش داریم و افراد شاخص اصلاح‌طلبان نیز اعلام کرده اند که برای رسیدن به مجلس برنامه دارند، پیش بینی شما از انتخابات دو سال آینده چیست ؟

اگر بین جامعه مدرسین، روحانیت مبارز، جبهه پایداری، ایثارگران و رهپویان، جمعیت پیروان که جریانات اصولگرای ارزشی هستند توافق اصولی بوجود بیاید و بحث  سهمیه برای اشخاص  و احزاب در نظر گرفته نشود، بلکه اساس انتخاب «اصلح» باشد در آینده هیچ مشکلی برای به وحدت رسیدن جریانات اصولگرا نخواهیم داشت.


- پیش‌بینی شما چیست؟ احتمال می‌دهید که اصولگرایان به لیست واحد برسند؟

من فکر می‌کنم با توجه به توافق و اتحادی که اکنون میان کارگزاران و اصلاح‌طلبان صورت گرفته، اصولگرایان باید تجدید نظر جدی در عملکرد گذشته خود داشته و به اتحاد و انسجام درونی خود بپردازند.

من انتخابات آینده مجلس را انتخاباتی کاملا متفاوت می‌دانم و تصورم این است که جریانات اصولگرای ارزشی باید با قوت برای دوسال آینده برنامه‌ریزی کنند.

امیدورام جریانات اصولگرا با بازنگری، اشتباهات گذشته خود را جبران و در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سایه یک توافق اصولی به یک لیست واحد برسند.


- جبهه پایداری برای آینده چه برنامه‌ای دارد؟

جبهه پایداری به انسجام درونی خود خواهد پرداخت، قصد داریم دفاتر استانی را تقویت کنیم و یک سری برنامه‌های آموزشی عقیدتی - سیاسی در داخل جبهه پایداری برای اعضا شروع کنیم همچنین واحد تشکیلات برای عضوگیری فعال‌تر خواهد شد، اعتقاد اعضای جبهه پایداری بر این است که از افراد شاخصی که نزدیک به این گفتمان هستند، برای شورای مرکزی دعوت به همکاری کنند.
 

- متشکريم از اينكه وقت خود را در اختيار پايگاه خبري - تحليلي مشرق گذاشتيد.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 141
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 20
  • سید ۲۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    0 0
    آقایون از خود راضی آرای احمدی نژاد مال اصول گرا ها نبود وگرنه این دوره رای می اوردید ایشالا سال 96 توجیح می شید
  • مجنون ۰۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    آفرین ، گفت وگوی صریحی شده ، شفاف و بدون تملق... این هیات رئیسه مجلس ماشالله چقدر خوب مدیریت میکنه آرائ نماینده ها رو ، خوشم اومد
  • سید امیر ۰۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مگر حضرت اقا چند بار نگفتند در دولت انحرافی نمیبینم. . این جریان انحرافی هم بازی اصلاح طلبان بود برای ضربه به اصولگرایان که متاسفانه با نهایت بی خردی در دامش افتادند . احمدی‌نژاد هنوز محبوب مردم و تنها نیرو اصولگرا و ولایتمداری است که یک تنه در مقابل جریان قدرت و ثروت خواهد ایستاد. مردم در سال 96 دوباره انتخابش میکنند
  • سزار ۰۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    موافقم باهات؛ به نظر هیات رئیسه مجلس و آقای لاریجانی و باهنر اونجا پادشاهی می کنن. واقعا تقوای آقایون کجا رفته ؟ من نمی دونم
  • حسن روحانی ۰۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    روحانی زبان توده های مردم را می فهمید‏.خوب شما هم کسی رو بیارین که زبان مردم رو بدونه‏! احمدی نژاد را شما اصولگراها بالا آوردید خود شما هم اون رو به زمین زدید. فرصت تبلیغ نداشتین؟بقیه ی کاندیداها هم اندازه ی شما فرصت داشتن‏!‏نکنه بقیه زودتر تأیید شده بودن؟ در ضمن این آخر دموکراسیه که شما در مورد هیئت رئیسه ی مجلس اینقدر انقلابی نظرمی دین‏!‏ و در آخر سخنگوی شما نگفت ما اگه مواضع روحانی رو میدونستیم به اون رأی میدادیم‏!‏؟
  • مجید ۰۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    دمتون گرم این هیات رئیسه مجلس خوب داره یکه تازی می کنه
  • جالبه ۰۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    "ساز وکارهای تشویقی اعم از در اختیار قرار دادن زمین، خانه، خودرو، سفرهاي خارجي و داخلی همراه با خانواده که با توجيهات مختلف در اختيار نمايندگان قرار ‌دارد، ابزارهای تشویقی است که برای جلب نظر و آراء برخی نمایندگان در اختیار هیئت رئیسه مجلس است." عجب !!؟
  • لیلی ۰۰:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خانم طبيب‌زاده دمت گرم. خدا عمر با عزت بهت بده
  • ۰۰:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    تحلیل دقیقی بود
  • شرقی ۰۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مشکل شما اصولگراها اینه که فکر میکنید دوره تبلیغات انتخاباتی دوره بحث در مورد تئوری های سیاسی و روشهای کسب رایه.عزیز من شماها باید از قبل سنگاتون رو وا میکندید و سر اصول کار توافق میکردید وگرنه زمان تبلیغات دیگه فرصتی نیست برای بحث در مورد اینکه ائتلاف خوبه و موثره یا نه – نتیجه گرایی خوبه یا تکلیف گرایی و امثال اینها باید تکلیفتون رو درمورد این مباحث مدتها قبل از انتخابات روشن میکردید که نکردید
  • زرشک ۰۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    من جای شما باشم اصراری به بحث با پایداری چی جماعت نمی کنم.
  • طاها ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    قبل از این ” گل کاری ها ” اصولگرایان شانس پیروزی نداشتند تا چه رسد به اینکه تمام ” گل کاری های احمدی نژاد ” بحساب اصولگرایان گذاشته شده است.
  • رضا ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    عرض کردم اصولگرای خالص و ناب که تفکر مقاومت در همه اصول دارد قطعا نامزدشان جلیلی بود .وگر نه خیلی از تکنوکراتها که اتفاقا اصولگرا نبوده به قالیباف و ولایتی و رضایی رای دادند .ببین فهیمه جان در شرایطی که جامعه دو قطبی شود وسط ندارد سال ۷۶ ری شهری هرچند اصلح اوت میشود و در ۹۲ قالیباف هم به علت نشاختن یا دیر شناختن یا بد شانسی در وقوع جامعه دو قطبی میان سفید و سیاه و بهشت و جهنم نابود میشود
  • میر مهنا ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    به نظر من این کار شما فوق العاده خوب هست. حتما باید این مسایل که باعث پدید اومدن جو منفی نسبت به اصولگراها شده کاملا شفاف موشکافی بشه. دست مریزاد.
  • دل پاک ۰۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    چون مصاحبه شفافیه همشو خوندم . ممنون حتما باید این مسایل که باعث پدید اومدن جو منفی نسبت به اصولگراها و اصولگرایی شده کاملا شفاف موشکافی بشه. خدا به اون کسی که وجه اصولگرایی رو. خراب کرد خیر نده ایشالله. به نظر من این کار شما فوق العاده خوب هست.
  • میترا ۰۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    افرادی که در ابتدای مجلس در مظان رد صلاحیت بودند و به کمک لابی هیئت رئیسه از عدم صلاحیت رستند و وامدار آقایانند، همه هم طرفداران آقای لاریجانی هستند.!!!!! عجب ! عجب ! منه ساده دل را بگو ! فکر میکردیم نماینده هامون وامدار ما هستند که بهشون رای دادیم !!!!
  • میترا ۰۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ساز وکارهای تشویقی اعم از در اختیار قرار دادن زمین، خانه، خودرو، سفرهاي خارجي و داخلی همراه با خانواده که با توجيهات مختلف در اختيار نمايندگان قرار ‌دارد، ابزارهای تشویقی است که برای جلب نظر و آراء برخی نمایندگان در اختیار هیئت رئیسه مجلس است." کجایی شهید مدرس که کیا جای شما نشستند !
  • Admin ۰۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    جبهه پایداری ها بیش از هر حزب و جریانی با تفکرات مردم فاصله دارند...!
  • محمد ۰۱:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    من قبول ندارم. به نظرم ضعيف بودن ساختارهاي مديريتي در كشور است كه باعث شكست اصولگرايان شد. ساختارهاي مديريتي، اقتصادي و اداري در ايران ضعيف است. در واقع اين ساختارها به وسيله دول غربي به شكل مدرن آن در ايران تأسيس شد، اما در طول اين سال‌ها با گذر زمان و تغيير نيازها بهبود نيافت، لذا پاسخگوي نيازهاي مردم نبود. پاسخگوي نيازهاي انقلاب و اسلام و تذكرات رهبري هم نبود. بنابراين با وجود اين ساختارها، هر دولتي بر سر كار بيايد صرفاً انديشه‌هاي خود را پيگيري مي‌كند. پس وقتي قانوناً اجازه خودسري مديريتي داديم، ديگر نمي‌توانيم بگوييم آقاي فلان چرا!! اشكال اصولگرايان اين بود كه فقط نتوانستند به مردم بگويند اين مشكلات رايج-سواي علل بيروني- صرفاً مشكلاتي فني است و نه اعتقادي. لذا مردم به غلط دچار اين تلقي شدند كه تفكر اصولگرايي توانايي حل مشكلات را ندارد، پس بياييم خلافش عمل كنيم ببينيم چه مي‌شود! جالب ماجرا اينجاست كه گروه مقابل هم قبلاً امتحان خود را هم در عرصه اقتصادي، هم سياسي و هم فرهنگي بسيار بد پس داده اند. نتيجه مي‌گيريم تا رفع قوانين ناقص، جلوگيري از خودسري در مديريت، تدوين الزامات عملكرد براي دولت و مجلس، آش همين آش است و كاسه همين كاسه. در هر انتخابات، مردم حركتي سينوسي نشان مي‌دهند. اين وسط اين انقلاب اسلامي و نظام مقدس جمهوري اسلامي است كه هزينه‌ها به غلط به پاي آن نوشته مي‌شود. راه حل چيست؟ همان كه دكتر جليلي گفت و هر رئيس جمهوري بايد آن را پيگيري كند و آن، اصلاح ساختارهاي اداري و مديريتي است. در آخر اينكه همين كه دكتر احمدي نژاد، در سياست عقيده را بر منافع برتري مي‌داد و به طور مثال، بدون ذره‌اي ترديد، از خوي كثيف صهيونيست‌ها پرده بر مي‌داشت و در مصاحبه با خبرنگاران، به جاي عقب نشيني، به پيشروي مي‌پرداخت، يك دنيا نه يك آخرت ارزش داشت.
  • ۰۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    یکی از علل شکست اصولگرایان جبهه پایداری است انحصار طلب و خلاف قانون حرکت کردن و .....
  • محمد ۰۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    شما همون کسی نیستید که خبر دروغ 160 همراه احمدی نژاد رو اونم زمانی که ایشون تو قلب آمریکا و استکبار بود منتشر کردید و باعث حاشیه سازی و تحت الشعاع قرار گرفتن سفر ایشون شدید؟؟ اصلا گیریم خبر درست میخوام بدونم کدوم وطن پرستی وقتی رییس کشور تو سفر به این مهمی هست این کار رو میکنه؟ سایر اخبار و تحلیل هاتونم اینطوره حتما مشرق جون بچاپ لطفا!
  • علی ۰۲:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    سرکار خانم محترم مهمترین علت شکست اصولگرایان ظلم ها و دروغ های بیحسابی بود که در این چند سال به دولت بلندکننده شعارهای انقلاب کردند. سنت خدا اینست که جواب کفران نعمت را خواهد داد و ...... را بر شما مسلط میکند
  • مهندس ۰۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ایشون گفتن : انحرافات اعتقادي و نظري كه آقای احمدی‌نژاد... رها کردن اقتصاد در دو سال اخیر... خوب خدا رو شکر اصولگرایان خوب به وظیفشون عمل کردن و با حذف منحریفین خطرناکی!! چون احمدی نژاد مملکت رو تحویل جناب اصولگرای معتدل اصلاحطلب روحانی و حقوقدان دادن دیگه. دیگه چی میخان از خدا! بزرگترین وظیفه ای که تو این دو سه سال احساس فرمودید حذف جریان مخوف انحراف بود دیگه! حالا همه چی آرومه
  • ۰۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    حجم کار بالا و تلاش خستگى‌ناپذیر و اعراض از آسایشها و آسودگى‌ها و امتیازاتى که معمولاً مسئولان کشورها در دنیا دارند؛ استراحت میکنند، تفریح میروند، امتیاز میگیرند؛ اینها را نخواستن، ندیدن، طلب نکردن، امتیاز بزرگى است که این دولت بحمدالله از این امتیاز برخوردار بود. یک نکته‌ى دیگر هم که در مورد این دولت در طول این هشت سال مورد نظرم بود و بارها هم به آن اشاره کردم، این است که این دولت بحمدالله توانست شعارهاى انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند.و سخن دیگر ایشان در جای دیگری هروقت کهآقای احمدی نژاد و اعضای دولت در مجامع بین المللی حضور میابند من مطمئن هستم که عزت جمهوری اسلامی حفظ میشود ولی قبلا نگرانی داشتم
  • مهدی ۰۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    همه‌ى کسانى که میخواهند درباره‌ى دولتها، درباره‌ى کابینه‌ها، درباره‌ى رؤساى جمهور قضاوت کنند - چه پیش خودشان، چه در منظر عموم - و نظرى بدهند، خوب است به این نکته هم توجه کنند: حجم کار بالا و تلاش خستگى‌ناپذیر و اعراض از آسایشها و آسودگى‌ها و امتیازاتى که معمولاً مسئولان کشورها در دنیا دارند؛ استراحت میکنند، تفریح میروند، امتیاز میگیرند؛ اینها را نخواستن، ندیدن، طلب نکردن، امتیاز بزرگى است که این دولت بحمدالله از این امتیاز برخوردار بود. یک نکته‌ى دیگر هم که در مورد این دولت در طول این هشت سال مورد نظرم بود و بارها هم به آن اشاره کردم، این است که این دولت بحمدالله توانست شعارهاى انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند. رهبربصير و عزيز مسلمين در آخرین دیدار با هیئت دولت دهم - ۱۳۹۲/۰۴/۲۳
  • مهدی ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    سلام واقعا به نظر خانم طبیب زاده کسانی که به غیر اقای جلیلی رای دادند متدین نیستند این حرف درستی نیست
  • ۰۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مشرقی ها بدجوری دنبال پایداری ها افتادن بابا خدا بیامرز پایداری را دفن کردن و آش چله اش را هم خوردن حالا شما هم فاتحه ای بفرستید و آمرزش بخواهید تا خدا از سر تقصیرات تان بگذرد که مملکت را به فلاکت انداختید
  • ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    به نظر من احمدی نژاد باعث عدم موفقیت ( نه شکست نزدیک به 50 درصد ارا بازم مال اصولگرا ها بود ) نبود بلکه کاندید شدن بعضی افراد از اصولگرایان و ترس مردم از رای اوردن اونا باعث این موضوع شد اگر بر قالیباف به جمعبندی میرسیدن الان پیروز بودن
  • ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اگر اینطوره که این همه ظاهرسازی برای چیه مجلس که پدر دولت نهم و دهم رو دراورد ازبس کارهای کرده خودشو به پای دولت نوشت و مخالفت کرد . ... .
  • ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    هردم ازاین باغ بری می رسد - - گر ؛ اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی؛ طوری گفتگو کرده گویا نبض ملت دست ایشان است- اشخاص حقیقی قوه مقننه چقدر نسبت به اشخاص حقیقی قوه مجریه آن هم رای مردم مداخله می کنند
  • ناشناس ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    شکست هر حزبی در انتخابات یا پیروزی حزبی بر میگردد به فهم دقیق مردم از شرایط کشور و جهان و این مهم محقق نمی گردد مگر اینکه تابع محض مقتدا باشیم
  • مجید ساویه ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    تنها دلیل شکست اصولگرایان احمدی نژاد نبود بلکه تخریب های داخل این جریان بود مثل تخریب احمدی نژاد توسط علی لاریجانی در مجلس ویا مورد انتقاد قرار دادن جلیلی توسط ولایتی در مناظره.
  • ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    طیب زاده ! خودتت را فریب نده
  • ۰۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ممنون که اینقدر صریح درباره نمایندگان مجلس و اعضای هیئت رئیسه شفاف سازی کردید. ممنون اینها را میدانستیم اما باید از زبان کسی بیان می شد
  • ناشناس ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خانم طبیب زاده نه شما و نه هیچ کس دیگر نمیتواند شیر پیر بیشه را از میدان بدر کند و بین او و رهبر معظم انقلاب جدائی بیاندازد،حالا هرچه حدس و گمان که میخواهی بزن و یا انگ به فرزندانش بزنید.رای نه مردم به اصولگرایان فقط بخاطر غرور ،بیکاری ، گرانی و هزاران مشکل دیگر بود .نه بخاطر نامزدی جلیلی و یا لنکرانی .بابا سرتان را از زیر برف بیرون بیاورید .و اینقدر مغرور شده بودید که از قبل رئیس جمهور خود را معرفی کرده بودید.و اینجاست که خوداند تبارک و تعالی میفرماید.مکرو و مکرالله.......
  • مجيد ۰۸:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    سلام لطفا اصول گرايان عزيز بي برنامه گي و سستي در اقدام رو به گردن دكتر احمدي نژاد نندازند . شما به تناسب شرايط پاياني دولت دهم و افكار سنجي انجام شده مي توانستيد به موقع برنامه ريزي و اقدام كنيد ، اما نكرديد و دچار تشتت شديد و حالا كاسه كوزه ها رو سر احمدي نژاد مي شكنيد . دست برداريد از اين كار و مردونه از همين الان به فكر دور بعدي رياست جمهوري باشيد ، نه اينكه تا 4 سال بعد باز هم هي دنبال مقصر بگرديد و بعد از شكست بعدي دوباره دنبال مقصر باشيد . دل مقام معظم رهبري از دست من و شما خونه چرا نمي خواهيد بفهميد ؟ ؟ ؟
  • ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    هیچ دیواری کوتاهتر و هیچ گردنی نازکتر از احمدی نژآد نیست؟
  • حاج رضا ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    علل شکست اصولگرایان رو “سعدالله زارعی” قبلاً گفته: ‹نادیده گرفتن دستآوردهای دولت، بزرگترین هدیه اصولگراها به حریف بود› و ‹او› هم گفت که ‹امروز بعد از فتنه و انحراف، تردید در دستآوردها بزرگترین تهدید است› دوستان بیدار شوند و قبول کنند که زیر بار نرفتن مشکلات احمدی‌نژاد، آتشی شد که به شورای شهر هم رسید و شاید به مجلس هم سرایت کنه! وقتی خبرای خوش هسته‌ای و شجاعت در مواجهه با رسانه‌های خارجی و تریبون‌های بین‌المللی بود، احمدی‌نژاد انقلابی بود، اما وقتی موقع حساب و کتاب شد و معلوم شد بلآخره هر دولتی مشکلاتی هم داره، دوستان نخواستن زیر بار برن و هم دست با حریف! به تخریب دولت مشغول شدند و خوشمزه اینجاست که در وارونه جلوه دادن دستآوردها و نقاط قوت مورد تأکید رهبری هم از دوستان و همکاران! اطلاح‌طلب عقب نماندند! و اگر نه ‹عاقلان› که از احمدی‌نژاد بیش از این انتظاری نداشتند و حمایت از او باعث نمی‌شد مشائی رد صلاحیت شده رأی بیاره!!! دیگه دیر شده، بر گردیم به کسی که سرمقاله‌هاش توی کیهان همیشه یه جایی توی ستون ‹یادداشت› مشرق داره ... بزرگترین هدیه اصولگرایان به اصلاح‌طلبان ...
  • محمدی ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    نظرات ایشان کاملا درست است اما نباید از تخریبهای بی مورد و دور از انصاف اصولگرایان علیه احمدی نژاد و استفاده جریان مقابل برای سیاه نماییها گذشت.
  • ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اصولگرایان بدون احمدی نژاد یعنی کشک.اگه ادم درست درمونی داشتند تو انتخابات اخیر رو می کردند.احمدی نژاد بدون حمایت اصولگرایان رای آورد.
  • lion2007 ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    گندزدید... نندازیدگردن احمدی نژاد قیافه حق به جانب هم نگیرید یواش یواش خودتون رو هم حذف میکنن هنوز طرف مقابلو نشناختید کینه شتری میدونید یعنی چی؟!
  • ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    کاش اسامی این نمایندگان فراکسیون رهروان ولایت رو میدونستیم تادرانتخابات بعدی قدر رای ملت رو بدونن
  • مریم ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    "ساز وکارهای تشویقی اعم از در اختیار قرار دادن زمین، خانه، خودرو، سفرهاي خارجي و داخلی همراه با خانواده که با توجيهات مختلف در اختيار نمايندگان قرار ‌دارد، ابزارهای تشویقی است که برای جلب نظر و آراء برخی نمایندگان در اختیار هیئت رئیسه مجلس* اگر این جملات واقعیت داشته باشد که به نظر میرسد واقعی است پس مجلس باید ریشه بسیاری از مفاسد را از درون هیئت رئیسه ببیند.
  • رسول ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    یه خواهش دارم مشرق جون لطفا دیگه از این تحلیل های ابکی قرار نده . یعنی ایشان دلیل شکست اصولگرایان را تنها احمدی نژاد می دانند ؟
  • ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    در خصوص سه موضوع تیتر خبر: 1- ولی ما تصور میکنیم اصولگرایان موجب رنجش دکتر احمدی نژآد شدند و همین هم از محبوبیت آنها در بین مردم کاست. 2- شما فهم توده های مردم را چگونه ارزیابی میکنید؟ والله که ما سلیس تر و شیوا تر و قابل فهم تر و مردمی ترا از سخنان احمدی نژآد تاکنون ندیده ایم. مردی که بیشتر به خاطر سخنانش و مردمی بودنش در تاریخ ماندگار خواهد شد. ( خودش را میگویم نه هیچکدام از اطرافیانش ) 3- موضوع این دو نفر به ما مردم ربطی ندارد. هر چند که بعضی ها تا ابد با ما مردم کار دارند.
  • ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    عالی بود
  • ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    زنده باد احمدی نژاد نه تنها از علل شکست اصولگرا ها بلکه از علل شکست و عقب ماندگی ایران نیز است
  • ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خداحافظ احمدی نژاد
  • ناشناس ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خدا نگذرد از نمایندگانی که رای مردم را به زمین و خانه و سفرهای خارجی می فروشند ،آنها در پل صراط چطور جوابگوی مردم خواهند بود؟؟
  • ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    زنده باد خانم طیب زاده
  • ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ممنون به خاطر صداقت و شفافیت گفته هایتان بدون هیچ ترسی از ...
  • ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    عالی بود روحانی متشکریم
  • ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    متشکرم مشرق به خاطر این تیتر زدنت تیتری جسورانه و شجاعانه
  • ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بی نهایت سپاسگزارم مشرق عالی بود
  • مجنون ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اشتباه مثبت دادم. چرت نگو آقای ناشناس
  • زرشک ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اشتباه مثبت دادم خدایا منو ببخش
  • محمدحسین ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مطمئن باشید اگر با همین وضع متکبرانه اصولگرایان با هم کنار نیایند مجلس براحتی دست اصلاح طلبان است . جالبه اصولگرا باید از خود گذشتگی داشته باشند چون اسمشان اصولگراست ولی اصلاح طلبان ازخود گذشتگی میکنند . خیلی فشار به توده ملت دردوره اصولگرایان آمد که بسیاری از آنها ازروی عدم مدیریت بود ... به هر حال دیگروقت نیست همه و همه باید به فکر مملکت باشند و گرنه زمانی خواهد آمد که وقت جبران دیگر دیر شده است .
  • مجنون ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بیشین بینیم بابا گوش کوب
  • مجنون ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    دمتون گرم
  • ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    lما اخرش نفهمیدیم فرق روحانی مچکریم با روحانی متشکریم چیست؟ آیا این واژه مچکریم که برای آقای روحانی به کار میبرند مفهوم خاصی دارد؟
  • ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    نظراتی که حاکی از تأیید و تمجید از سخنان این خانم است نشان میدهد که طرفداران این طیف در فضای مجازی خیلی تاخت و تاز دارند . این را از آنجا میتوان فهمید که موقع انتخابات در فضای مجازی جو را کاملاً به نفع آقای جلیلی نشان میدادند و برای مخاطبین اینگونه تصور میشد که آقای جلیلی رای بالایی بیاورد ولی در عمل اینطور نشد و مشخص شد فقط به صورت مجازی پر طرفدار بوده است.
  • ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    به خاطره اینکه با فائزه هاشمی جلسه داشت رأی نیاورد.به نظرم شما به جای اینکه به فکر انتخابات باشید به این فکر کنید در 8 سال گذشته چه بر سر ملت اوردید
  • ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خیلی رو دارین که در ارتباط با فائزه هاشمی حرف می زنین!!! دیدین که مردم دیگر شما را نمیخواهند. ما به اصلاح طلبان و کسانی که به دکتر روحانی رای دادیم به خانواده ی آیت الله هاشمی رفسنجانی ارادت ویژه داریم.
  • ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    آنطور که ما می بینیم اصولگرایی و اصلاح طلبی دو واژه بیش نیستند و مدعیانشان در عمل در جریانی بین این دو واژه عمل میکنند.
  • ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    تو خود برادر معترفی که مجنونی ! چرا این فضا را با الفاظ رکیک و نا شایست آلوده کنیم. ما که به کسی از جمله حضرتعالی توهینی نکردیم ! نکند اگر رو در رو مذاکره میکردیم با چاقویی یا سلاحی به بنده حمله میکردی؟ منطق ناسزا گویی را هر طیف و جناحی تأیید نماید محکوم به شکست است. مثبتت ارزانی ات . چرا میزنی؟
  • ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    تقوا فروخته شد به قدرت!
  • ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    جوش نزن سکته میکنی میفتی رو دستمون.
  • ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اسم خوبی داری برازنده نظرته ! زرشک!
  • شفق ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اغلب نماینده ها عضو این فراکسیون هستند. این فراکسیون تشکیل شده فقط برای اینکه لاریجانی رئیس بشه.
  • میترا ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    افرین اقا محمد زدی تو خال ! یک دنیا نه یک اخرت ارزش داشت .جمله ت را باید با طلا نوشت
  • ali ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مودب باش مجنون (ديوانه) حقا كه اسم بامسمايي براي خودت انتخاب كردي
  • شفق ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مجنونم اینقدر بی تربیت!
  • مجنون ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    میشه بگید اقا کی گفتند که " در دولت انحرافی نمیبینم". رهبری فقط از نقاط قوت دولت را بیان کردند ولاغیر آقای انحرافی
  • گیلدا ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    حالا شما معتقدی قالی باف اصولگراست ؟؟؟!!!پس بشین و این 4 سال را نگاه کن ! یادت رفت فردای روز انتخابش رفت بدیدن خاتمی !!!
  • حسينعلي ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    سلام شما رو بخدا حداقل براي راضي كردن وجدان خودتون اول اصول را مشخص كنيد بعد موارد انحراف را بشماريد؟(يعني كلي گويي نكنيد) اگه ميشه بجاي توهين مطالب آقاي بقول شما بي مايه رو نقد كنيد(فكر كنم ناسزا گفتن مشخصه افراد بي مايه باشه )
  • سید میثم ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خیلیم تیتر ساده، خنثی و محافظه کارانه‌ای بود
  • ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اقا همان موقع فرمودند که بیان کردند شاکله ی این دولت خوب است و انقلابی . همان موقع که فرمودند این دولت 8 سال شعارهای انقلاب را سردست گرفت و به انها افتخار کرد اقا زمانی فرمودند که بیان کردند وقتی این دولت به خارج میرود من دلم قرص است که حرف از حاکمیت 2گانه و ....... نمیزنند . مجنون جان از مجنونی بیا بیرون
  • sss ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    علیک سلام ما همچین جمله ای ندیدیم
  • میترا ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ناشناس جان ! سکته را خوب اومدی ایییییییییی و ل!
  • sss ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بابا خدا بیامرز سبزکی ها را دفن کردن و آش چله اش را هم خوردن حالا شما هم فاتحه ای بفرستید و آمرزش بخواهید تا خدا از سر تقصیراتشان(( نگذرد ))که مملکت را به فلاکت انداختند.
  • ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    انحراف یعنی ادم بجای اینکه اسلام و کشور و رهبری و مردم را اصل بگیره خودشو کانون بدونه و هرکی ازش فاصله گرفت را بگه {منحرف شده }!!احمدی نژاد فقط اسلام و انقلاب و رهبری و مردم واسش مهم بود نه دیگران و به خاطر همین بهش میگفتن انحرافی
  • ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    منظورت شير پاكتي بود ديگه ! پر چرب يا رژيمي ؟
  • علی ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    راست گفته خدایی-99 درصد رای نیاوردن جلیلی احمدی نژاد بود همه میگفتن احمدی نژاد خوب کار کرد جلیلیم بدتر از اون-علت رای آوردن روحانیم 100 درصد چسبوندن خودش به هاشمی بود
  • ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    شماازطرف خودت حرف بزن هاشمی پرست
  • ناشناس ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    علت موفقیت روحانی در انتخابات 1-مدیریت نادرست اقتصادی دردو سال اخیر توسط دولت و مجلس به ظاهر اصولگرا. 2-اجرای طرح های بزرگ اقتصادی مثل طرح هدفمندی یارانه ها(گرچه این طرح ها در دراز مدت به نفع کشور میباشد ولی در کوتاه مدت ایجاد نارضایتی دربین بعضی از اقشار جامعه کرده است) 3-تحریم ها که عده ای از مردم ان را بخاطر رفتار های نادرست و افراطی رئیس دولت(به دید خود) در جامع بین الملل میدیدند(که بواقع بنظر بنده اینگونه نیست) 4-تضاد اقای احمدی نژاد با اقای رفسنجانی که توده مردم را به این نتیجه رساند که راه حل مشکلات اقتصادی وتورم وتحریم ها در دست رقیب اقای احمدی نژاد یعنی اقای رفسنجانی می باشد.و با توجه به اینکه اقای روحانی خود را از ارادتمندان و وامداران اقای رفسنجانی به مردم معرفی کرد از طرف مردم مورد اقبال قرار گرفت.
  • محمد ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    جالبه . اتفاقا احمدی نژاد اولین و تنها کسی بود که با کلام عامیانه ، سعی در ترویج فرهنگ پوپولیستی کرد و موفقیت موقتی او هم در نوع کلام عامیانه اش بود که مردم عوام رو به وجد آورد. ولی روحانی شعور مردم رو به رسمیت شناخت و صحبت هاش از عوام فریبی به دور بود.
  • ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    وجهه اصولگرایی خوب خوبه
  • ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    گفتمان پایداری گفتمان انقلابه حالا هر اندازه و هر کی از این گفتمان فاصله داره باید به خود و حزبش شک کنه
  • ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خانم طبیب زاده در ابتدای کار دولت از حامیان احمدی بودن ولی قرار نیست اگه شخص از انقلاب زاویه گرفت تا اخر همه حمایتش کنن ضمن اینکه ما دوستدار احمدی هستیم
  • ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    کجاشو دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟پایداری هنوز پا در رکاب است تا جایی که نفس معاندین و ضد انقلابها رو بگیره
  • ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    فراکسیون رهروان ولایت همه حامی لاریجانی هستن
  • ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اقا چرا مغلطه میکنین ایشون گفتن یکی از علل بعضی کارهای دولت دهم بود منصف باشین و اگه دنبال تفرقه اندازی هستین خدا روزیتونو جای دیگری حواله کنه
  • ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بله صداقت رو باید از زبان اینطور اشخاص شنید (خانم طبیب زاده )
  • علی ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ما نه تنها در فضای مجازی حضور فعال داریم در به هدف رساندن ارزشهای انقلاب اسلامی تا پای جان ایستاده ایم لبیک یا خامنه ای
  • ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ایشا الله با هم محشور شین ما که بخیل نیستیم !!!!!!!!!1 اگه از خدا هم بخواین خدا هم زود اجابت میکنه!!!!!!!!!!!11
  • منتظر ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ترسم که صرفه اي نبريد عاقبت به حشر تا کشتن شرف همه کارآيي شماست ما در کنار رهبرمان ايستاده ايم اي اهل کوفه دوره تنهايي شماست لبیک یا خامنه ای
  • ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    احمدی نژاد گرچه تفکرات اصول گرایی داشت ولی موافق گروه اصول گرا نبود چون آنها دنبال سهم خواهی بودند و احمدی نژاد کسی نبود که باج بدهد و به همین دلیل تمام مشکلات را اصوال گرایان برای دولت دهم درست کردند و ضربه آن را هم خودشان خوردند چاه کن همیشه ته چاه است
  • امیررضا ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    رای دکتر احمدی نژاد متعلق به توده مردم بود و چپ و راست در آن سهیم نبودند. ایشان وامدار هیچ جریانی نبوده و نیست. خدا برای ملت حفظشان کند. 4 سال دیگه منتظرشیم.
  • محمد ۱۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    يعني به نظر شما، عوام يك قشر كثيفي هستند كه بايد از آن دوري كرد و گفت پيف پيف؟! مثل آن‌ها حرف نزد، چرا كه كلاسمان پايين مي‌آيد و بعد رفت در برج عاج و از درون اتقا‌هايي با 7 در پولادي براي مردم تصميم گرفت؟! اين از نظر شما حسن است، اما از مردم بودن، براي مردم بودن، و هم كلام مردم بودن عيب؟! با اين وصف، شاه كه مردم را رسماً تحقير مي‌كرد كه بهتر بود!
  • محی الدین ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    گل گفتی آرای احمدی نژاد آرای احمدی نژاد بود سرکار خانم طبیب زاده اگر مجلس هشتم و نهم که به نظر نبده به دولت خیانت کردند و انتقاد های بی سر و ته دوستان شما نبود و برنامه ریزی غلط جبه پایداری نبود و یک دفعه گزینه خود را عوض نمی کرد امروز آقای جلیلی یا لنکرانی رئیس جمهور بود
  • ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    احمدی نژاد اگر بخواهد چهار سال دیگر بیاید ، باید از همین امروز به فکر بافتن یارانی ار جنس خودش باشد، یا علی
  • ۱۵:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    عجب جواب زیبایی به این زیاده خواهان میدی اقا محمد آجرک الله
  • علی ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ای شیطون تو دیگه از کدوم توبره میخوری؟؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت میای از احمدی نژاد طرفداری میکنی ؟؟؟؟
  • ۱۶:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ما از روشنگری خانم طبیب زاده متشکریم ما بقی حضرات برن مواظب گند کاری بعضی از آقا زاده ها باشن که کم نمونده بریم پیش مریم رجوی لنگ بندازیم تا شاید بعضیا رو سیاهیشون اشکارتر بشه!!!!!!!!! افتاد ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
  • حمید ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خدا از زبانت بشنوه. حرف دل ما رو زدی. کسانی که خط شکن خودشونو میزنند باید هم منتظر همچین عواقبی باشند. خانم طبیب زاده شما که دم از ولایتمداری میزنید میخوام بدونم حضرت آقا تو این چند سال آیا یک بار هم حرف از جریانات انحرافی زدند؟ حتی یکبار یک دانشجویی از ایشان راجع به جریان انحرافی سوال کرد که آقا فرمودند اینها مسایل حاشیه ایست. و بارها فرمودند نباید اصل را فرع جلوه داد و فرع را اصل. شما طبق کدام عمل خود دم از ولایتمداری میزنید؟ واژه سخیف انحرافی را اولین بار آقای هاشمی در نامه بدون سلام و والسلام خود به آقا آورد. و بعد از آن با یک برنامه حساب شده و دقیق آنقدر روی این واژه مانور دادند که همه اصولگرایان و مردم هم باور کردند که دولت منحرف است. کدام انحراف. از کدام موضع خود برگشتد؟ از دشمنی با استکبار؟ از رسیدگی به حال محرومان؟ از ساده زیستی؟ از دادن شعارهای اصیل انقلابی؟ حالا اون حرف مشایی هم راجع به اسراییل غلط بود اما خودش هم بعدا عذر خواهی کرد. این دلیل میشد که انواع تهمتها رو نثار یک همچین دولتی ولو با یک سری اشتباهات کنید؟ اقتصاد رو هم که هر انسان دانایی میفهمه که این جور به هم ریختن اقتصاد نمیتونه از بی تدبیری دولت باشه. دولت اگه بی تدبیر بود نمیتونست تورم رو در سال 89 به عدد 9 برسونه. این آمار بانک مرکزی دولت جدیده. پس ما شاهد این هستیم که فقط از سر کینه های شخصی یک عده الآن امثال فائزه هاشمی با سابقه زندان باید بیاد تو این مملکت پست بگیره. در حالی که برای استخدام یک کارمند جزء گواهی عدم سوء پیشینه کیفری میخواد. و محسن هاشمی و یاسر هاشمی پستهای مهم رو قبضه کنند. این قصه سر دراز داره. والعاقبة للمتقین. مشرق منتشر کن کلی خسته شدم تایپ کردم.
  • ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    نام وعده جمع کردن گشت ارشاد و برداشتن فیلتر فیس بوک چیه؟
  • بتهوون ۱۸:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مشرق جان من احمدی نژادی هستم و یک تار موی احمدی را با هزار تار موی این جماعت پایداری عوض نمیکنم!!. مهمترین علت شکست اصولگرایان و جبهه پایداری ظلم ها و توهینها دروغ های بی حساب و کتابی بود که در این چند سال به دولت و خادم بی ادعای ملت به بهانه انحراف از اصول روا کردند. درود بر احمدی نژاد
  • ۱۸:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اللهم عجل لوليك الفرج
  • نوید ۱۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خخخخخخخخخخخخخخخخخ!!! خلاف قانون؟؟ چند مورد نام ببر دوست خوب من!!ببینم اصن میدونی اصلاح طلب کیه پایداری کیه ؟؟اصولگرا کیه؟؟؟
  • سعید ۱۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    هی اون یه نفری که منفی دادی!! لطف کن دیگه نیا مشرق !!اینجا از اون چیزایی که تو می خوای پیدا نمیشه!! آدرس بدم بگم کجا بری؟؟ خب برو به درک!!
  • نوید ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    با عرض پوزش + دادم خودت حساب کن!!
  • نوید ۱۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    به نکته خوبی اشاره کردی !! به خاطر این که مجلسمون اصـــــولـــــگـــراســــت!!! یه وقت شک نکنیا!!حتما اصولگران!!! راستی یه سوال؟؟ اگه یه نماینده به اسم اصولگرایی وارد صحنه بشه مردم بهش رای بدن بعد بره مجلس دقیییییییییییییقا برخلاف مواضع اصولگرایی راستین عمل کنه!! این پولی که به عنوان حقوق میگیره چطوریه؟؟؟؟
  • نوید ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    و اینجا یه نکته بوجود میاد!!! اون اصولگرایی که مردم دنبالشن و بهش رای میدن این آقایون رهروان ولایت نیستن!! اونی که مردم انتظار دارن فراکسیون اصولگریان به ریاست دکتر حداد عادله!! این آقایان رهروان اصلاح طلب اصولگرا نما هستند
  • نوید ۱۹:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خدا خیرت بده خیلی خندیدیم!!!
  • نوید ۱۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    جدی؟؟؟؟ نه عزیزم تو اشتباهی میومدی مثلا باید میرفتی سایت انتخاب اونجا روحانی 90 درصد رای داشت به بقیه هم محض خالی نبودن عریضه یه درصدی مرحمت فرموده بودند!!! بله برادر برو انتخاب قانون انلاین عصر ایران برو انونجا نظر را نذاشته تایید میکنن!!
  • نوید ۲۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    جناب محمد اولی لطفا برام بگو اینا چه نوع شعاری هستند؟؟ 1 من سرهنگ نیستم من حقوق دانم 2 من تاریخ دان نیستم من سیاستمدارم 3 کلید(چه به صورت لفظی چه به شکل نشان دادن خود کلید در برنامه زنده تلوزیونی یا بصورت ماکت کلید در ابعاد لارج در میتینگ انتخاباتی) 4 لفظ اعتدال (باتوجه به نمونه های عملی مثلا انتصاب جناب توفیقی) 5من داس ندارم(بازهم با توجه به نمونه های عملی ) 6فیس بوک بازی 7 گاز انبر و........... لطفا پاسخ دهید ممنون!!
  • نوید ۲۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    عزیزم!! شاید اعضای پایداری در بعضی مواقع تند رفته باشند!! اما کاندید ایشان دکتر جلیلی انصافا تنها کاندیدی بود که بی رحمانه به دولت نتاخت!! و یکی از دلایل تخریبش همین بود!!
  • ۲۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    گفتمان پایداری محافظه کاریست نه انقلابی!
  • ۲۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    من از بنده خدایی پرسیدم چرا می خوای به روحانی رای بدی گفت چون ملاست!ملاها آدم های خوش انس و همه فن حریفن! این جور آدما به روحانی رای دادند!
  • ۲۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    قالیباف یک اصولگرای معتدله و نه یک تندرو! بعضی از تندروها باعث میشن مردم از اصولگرایان فرار کنند
  • ۲۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    این تفکر همه پایداری هاست وقتی اون پسرک کوچولوی حامی پایداری میگه آرا جلیلی گفتمانی بود و سایرین معیشتی بعد همه سایتهاشون هم تیتر میکنن یعنی چی؟
  • ۲۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    جناب ناشناس خوب مثل طوطی حرفاشون رو تکرار میکنی گفتمان انقلاب از دل پایداری بوجود اومده یا از دل مردم؟ شما دقیقا چون فکر میکنید این گفتمان ماله شماست از مردم فاصله گرفتید
  • ۲۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    و خود برتر بینی و توهم مقدس بودن
  • ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    داداش اینها به خودشون هم رحم نمیکنن احمدی نژاد اشتباهات زیادی داشت ولی اینها هم کم تخریب شخصیتش نکردن متاسفانه بعضی از اعضا پایداری بشدت تخریب میکنند
  • ۲۲:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    شما تا هزار سال دیگه هم رای نمیارید البته رای برای شما که مهم نیست شما به همون تکلیفتون عمل کنید تو این هزارسال مردم خودشون میدونن به کی رای بدن
  • ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    جریان انحرافی رو که خود پایداری هم میگفت
  • ۲۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مشکل ما نادانهایی مثل مشرق هستن که هر روز رنگ عوض میکنن و از رو نمیرن از ولایتی شروع کرد رفت دنبال قالیباف بعد یهو رفت تو خط جلیلی آخرش هم رفت تو باند پایداری ها اینو که دیگه همه کسایی که میان مشرق میتونن شهادت بدن آدم چقدر باید بوقلمون صفت باشه
  • ۲۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مشرق کارش همینه هرجا باد بیاد میره اون ور بار اولش نیست که خط عوض میکنه
  • ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    گیلدا خانوم دقیقا مشکل شما اینجاست که فکرمیکنید فقط خودتون اصولگرایید
  • ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    منظورش ظرفیت جانه
  • ۲۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    همه گندها رو دولت زده چرا نمیخوایید بفهمید؟
  • ۲۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خدا با احمدی نژاد محشورت کنه! دوست دارم سال 96 کاندید بشه تا عیار ایشان مشخص بشه
  • هادی ۰۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    خوبه رهبری در جریان وزیر اطلاعات گقتند هز جا انجرافی ببینم شخصا وارد میشم
  • اصلح ۰۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    اصلح! کلمه ای که هر کس تفسیر خودش را از آن میکند. مشکل از همین جاست خانم طبیب زاده! شماهاکسی مثل احمد توکلی رو به خاطر بعضی حرفهای متفاوت از دایره اصولگرایی و اصلح بودن خارج کردید!
  • ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    خدا نکند پای ارازل و اوباش به فضای مجازی باز شود.
  • احمدخواجوند ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    يكي ابلهي ريگ در كفش داشت /چه درمانده شد كفش برسر گذاشت /كه نفرين برآن كس كه اين كفش دوخت /كه مغزم بكوبيد پايم بسوخت.حالاكار اين به اصتلاح اصول گران است اگرريگ در كفش نداشتندحفظ وحدت ميكردند وبه نفع يك نفر كنارميرفتندوحالا ضعف خودشان را به گردن ديگران نمي انداختند.درود براحمدي نژاد.
  • مهدی ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    اصول گرانمایان واقتدار گرایان علت شکست دولت نهم ودهم اصول گرا بود
  • ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    ناشناس 22:07 جوش نزن شما هم باید همیشه اویزون یکی دیگه بشید تا ادعا کنید ما رای اوردیم بعدم بشینید تا هزار سال از جوراب و رنگ عبای خاتمی تعریف کنید!
  • ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    ناشناس اخری یه بچه 5 ساله هم میفهمه منظورش ...!!!!!!!!!!!!!!!
  • ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    باید به احمدی نژاد سلام گفت . او خواهد آمد با یارانی از جنس خودش.
  • ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    از این نظرات اینطوری برداشت میشه که الحمدالله به لطف جریان پایداری اصولگراها به جون همدیگه افتادند و تا زمانی که پایداری هست اختلاف هست و هیچ وحدتی بین اصولگرایی بوجود نمیاد و از آنجایی که اصلاحیون عاقلتر و باتجربه تر هستن حالاحالاها بر مسند دولت و احتمالا مجلس در آینده تکیه خواهند زد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس