به گزارش مشرق به نقل از فارس، «احمد العلوی» عضو ارشد جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین در مصاحبه با شبکه العالم به اظهارات اخیر "ناوی پیلای" کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره وضعیت حقوق بشر در بحرین اشاره کرد و گفت: این اظهارات دلیل دیگری بر نقض حقوق مردم بحرین توسط رژیم حاکم آل خلیفه است .
ناوی پیلای در جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو، وضعیت حقوق بشر بحرین را نگران کننده توصیف کرده و گفت که سرکوب مدافعان حقوق بشر و تظاهرات کنندگان بی دفاع همچنان ادامه دارد.
العلوی افزود: شریف بسیونی رئیس کمیته حقیقت یاب که به دستور پادشاه بحرین تشکیل شد، در گزارش خود به نقض حقوق بشر در این کشور اذعان کرده است.
عضو ارشد جمعیت وفاق تصریح کرد: رژیم آل خلیفه تصور میکند که با ارسال هیئتی به ژنو میتواند واقعیتها را وارونه جلوه بدهد و به کشورهای آزادیخواه جهان چنین وانمود کند که همه مصوبات شورای حقوق بشر سازمان ملل و مواد گزارش کمیته حقیقت یاب بسیونی را اجراء میکند.
العلوی تأکید کرد: وضعیت حقوق بشر در بحرین هر روز بدتر میشود و رژیم همچنان زنان و کودکان و حتی معلولان ذهنی را بازداشت، برخی کارمندان وزارتخانه و مؤسسات دولتی را به علت گرایشات مذهبی و سیاسی اخراج و میلیونها دلار به رسانههای مختلف برای خوب جلوه دادن رژیم اعطا میکند.
العلوی از آمریکا و انگلیس به علت حمایت از جرایم و جنایات رژیم آل خلیفه انتقاد کرد و گفت: آمریکا و انگلیس متحدان رژیم آل خلیفه هستند و به خوبی میدانند که رژیم از آغاز انقلاب بحرین در 14 فوریه 2011 تاکنون مرتکب جرم و جنایت در حق مردم و تظاهرات کنندگان بی دفاع می شود ولی فقط به انتقاد اکتفا میکنند.
العلوی از کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواست که مسئله نقض حقوق مردم بحرین را در سازمان ملل مطرح کند و خواستار نظارت بینالمللی بر اقدامات رژیم آل خلیفه برای جلوگیری از نقض حقوق مردم شود.
وی با اشاره به جلوگیری آل خلیفه از سفر گزارشگر ویژه سازمان ملل در امر مبارزه با شکنجه به بحرین گفت: این امر به خوبی نشان میدهد که رژیم از محکوم شدن خود نگران است زیرا میداند که حقوق زندانیانی را که در زندانهای خود به بند کشیده است، نقض میکند و آنها تحت شکنجه هستند.
چهل و هفت کشور در جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو در بیانیه مشترکی نقض حقوق مردم بحرین را محکوم و از وضعیت حقوقی این کشور ابراز نگرانی شدید کردند.
در این بیانیه آمده است: ما از نقض حق برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز و حق تشکیل گروه های سیاسی و سرکوب تظاهرات کنندگان نگران هستیم و از آل خلیفه میخواهیم که از هر اقدام خشونت آمیز پرهیز کند.
این کشورها همچنین از نقض حق آزادی بیان و لغو تابعیت برخی شهروندان بحرینی ابراز نگرانی کردند.
بحرین از فوریه سال 2011 میلادی شاهد تظاهرات و اعتراضات مسالمت آمیز مردمی برای دستیابی به دموکراسی و روی کار آمدن نظامی منتخب است که با سرکوبگری رژیم آل خلیفه روبرو شده است.