
وي افزود، رييس جمهور آمريکا اکنون به دنبال دريافت تأييد کنگره اين کشور است تا به قول خودش چند روز حمله برق آسا از راه دور به سوريه کند، بدون اين که قصد داشته باشد رژيم اين کشور را عوض کند. اوباما عنوان کرده است، پس از اين حملات که توبيخي براي بشار اسد، رييس جمهور سوريه تلقي خواهد شد، آمريکا به مداخله نظامي خود در سوريه پايان خواهد داد.
با اين حال هم اکنون کشتيهاي جنگي آمريکا و روسيه در نزديکي سواحل سوريه در درياي مديترانه حضور پيدا کردهاند و تعداد نامعلومي از زيردرياييها نيز وارد همين آبها شدهاند. به علاوه قايقهاي تندروِ ايراني در آبهاي خليج فارس، که کشتيهاي جنگي ديگر آمريکايي در آنجا حضور دارند در ترددند و تهديدي براي کشتيهاي آمريکايي به حساب ميآيند.

وي افزود، دو دلي و ترديد اوباما در حمله به سوريه باعث آمادگي حاميان سوريه، مانند ايران و روسيه، براي دفاع از اين کشور و اجراي حملات تلافي جويانه عليه آمريکا شده است. اين در حالي است که حمله آمريکا به سوريه، در نهايت به نفع القاعده تمام خواهد شد، زيرا اکثر گروههاي شورشيِ حاضر در سوريه وابسته به القاعده هستند. پيرو افزود، بايد توجه داشت که بشار اسد تا کنون به آمريکا حمله نکرده است.
جنين پيرو اضافه کرد، هيچ ضمانتي وجود ندارد که موشکهاي هزار پوندي توماهاوک آمريکا که قرار است به سوريه شليک شود، باعث کشته شدن زنان و کودکان نشود. آيا آمريکا نيز اين زنان و کودکانِ سوري را صرفاً تلفات جانبيِ عمليات خود تلقي خواهد کرد؟
مجري اين شبکه در خاتمه به برخي از دروغگوييهاي اخير رييس جمهور آمريکا اشاره کرد و گفت، اوباما ديگر اعتبار خود را از دست داده و آمريکا به ببري کاغذي تبديل شده است، زيرا ديگر هيچکس در جهان از آمريکا نميترسد. خطوط قرمزي که اوباما ترسيم کرده، بيشتر شبيه به چراغ سبز است. اوباما که به جنگافروزيهاي خود ادامه ميدهد و جان جوانان آمريکايي را به خطر مياندازد، بايد جايزه نوبل صلح خود را پس دهد، زيرا ما نميخواهيم جنگ جهاني سوم راه بيفتد.