
به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، شبکه تلويزيوني المنار اعلام کرد: مطبوعات لبنان، نوار صوتي ديدار دوستانه و سري سعد الحريري با زهير الصديق اصليترين شاهد دروغين، وسام الحسن، رئيس بخش اطلاعات لبنان و گرهارد ليمن، معاون کميته تحقيقات بينالمللي را بمب خبري در آستانه صدور کيفرخواست دادگاه بينالمللي توصيف کردند.
تلويزيون الجديد نزديک به گروه هشت مارس که اين نوار صوتي را پخش کرد آن را با تشبيه به اسناد پايگاه اينترنتي ويکيليکس، "حقيقت ليکس" نامگذاري کرد.
گوينده شبکه الجديد با اشاره به سعد الحريري گفت، کسي که ادعا ميکرد با الصديق هماهنگ نبود به پنهان کردن واقعيت و بازي کردن با خود قربانيان 14 فوريه (ترور رفيق الحريري) متهم خواهد شد.
قرار است شبکه الجديد امروز نوار صوتي از اظهارات سعد الحريري در کميته تحقيقات بينالمللي پخش کند.
نوار صوتي دوم جزئيات بيشتري از ارتباط سعد الحريري با شاهدان دروغين و تلاش براي صدور قطعنامههاي بينالمللي عليه حزبالله را نشان خواهد داد.
اين نوار صوتي در حالي منتشر مي شود که پترس حرب وزير کار در دولت مستعفي لبنان اعلام کرد کيفرخواست دادگاه بينالمللي فردا دوشنبه منتشر خواهد شد.
پيشبيني ميشود در اين کيفرخواست شماري از اعضاي حزبالله به دست داشتن در ترور رفيقالحريري متهم شوند.
کرمي خياط معاون مدير اخبار تلويزيون الجديد بر صحت و اعتبار اين نوار صوتي تاکيد و تصريح کرد، اين نوار صوتي را از يک منبع معتبر به دست آورديم و از مدتي پيش اين نوار را در اختيار داشتيم و براي اطمينان پيدا کردن از درستي آن، پخش آن را به تأخير انداختيم.