
به گزارش مشرق، زهره الهيان در گفتگو با مهر افزود: براي حفظ امنيت و جان دانشمندان کشور جلساتي را در کميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي داشتيم و از طرف کميته حقوق بشر مجلس نيز مکاتباتي با مجامع جهاني براي اعتراض نسبت به ترور دانشمندان ايراني انجام شد.
وي افزود: نامه هايي به دبيرکل سازمان ملل، به رئيس شوراي حقوق بشر سازمان ملل و کميسارياي عالي حقوق بشر فرستاده و اعتراض مجلس شوراي اسلامي از بابت ترور دانشمندان هسته اي عنوان شد.
الهيان يادآور شد: با مسئولان دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي نيز جلساتي داشتيم و تدابير خوبي ديده شده که انشاالله در اين رابطه در صورت لزوم اطلاع رساني خواهد شد.
عضو کميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي درباره تشکيل کميته حفاظت ويژه از دانشمندان و نخبگان کشور گفت: اگر از کميسيون امنيت ملي مجلس در کميته حفاظت از دانشمندان دعوت به عمل آيد در آن مشارکت مي کند.