کد خبر 24160
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۲

تيم اينتر ميلان ايتاليا با پيروزي مقابل تيم جنوا توانست به مرحله بعدي رقابت هاي حذفي اين کشور راه يابد.

به گزارش مشرق، ساموئل اتوئو در دقيقه 15 روي اولين فرصتي که دو تيم به دست آوردند گل زد. او سانتر سولي مونتاري را عالي کنترل کرد و پس از فريب اميليانو مورتي و دومنيکو کريشيتو با خونسردي دروازه آلسيو اسکارپي را گشود.
اتوئو در دقيقه 42 گل دوم را زد. بار ديگر اشتباه سمت چپ خط دفاعي جنوا، جايي که مورتي و کريشيتو شب کابوس واري را سپري کردند منجر به گل زد. مايکون توپ را به اتوئو سپرد و او پس از جا گذاشتن مورتي گل دوم را به ثمر رساند.
 

 

جنوا در دقيقه 53 با پنالتي حسين خرجه به يک گل رسيد. آندره‌آ رانوکيا با خطا روي گرگلي رودولف که موقعيت خطرناکي هم نداشت اين پنالتي را به حريف داد.
اينتر در دقيقه 59 با ضربه سر برق‌آساي مک‌دونالد ماريگا که به گوشه بالا و چپ دروازه رفت گل سوم را زد. اين گل روي کرنر مايکون بود.

 

 


جنوا به حملات گسترده پرداخت و سرانجام با ضربه سر جوزپه اسکولي در دقيقه 89 روي سانتر ميگل ولوسو به گل رسيد. با اين حال آنها گل تساوي را نتوانستند بزنند و در نهايت حذف شدند.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس