کد خبر 241240
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۶

فرمانده میدانی کل گردانهای المهاجرین در درگیری با ارتش سوریه در ریف لاذقیه کشته شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، سوریه اعلام کرد که «ولید اوسی» که ملیت لیبیایی دارد و فرمانده میدانی کل گردانهای المهاجرین است در درگیری با ارتش سوریه در ریف لاذقیه کشته شد.

چندی پیش روزنامه انگلیسی «ایندپندنت» اعلام کرد، طی بحران سوریه بیش از یک صد انگلیسی راهی سوریه شدند تا در کنار دیگر افراد مسلح حاضر در این کشور علیه نظام سوریه مبارزه کنند.

این درحالی است که روزنامه فرانسوی «لوفیگارو» هم در گزارشی نوشت که حدود 50 تا 80 فرانسوی برای جنگ راهی سوریه شدند تا مجله «دیر اشپیگل» آلمان نیز از حضور ده‌ها آلمانی در سوریه خبر دهد و به دنبال آن روزنامه دانمارکی «یولاس بوستون» از حضور 45 دانمارکی در میان معارضان مسلح سوری بنویسد.

اما این پایان کار نبود، بلکه در ادامه این گزارش‌ها دولت هلند از افزایش میزان تهدیدی سخن گفت که این کشور از حیث رویارویی با حوادث تروریستی با آن مواجه است، چون بنابر اظهار دولت هلند حدود 100 تبعه هلندی در این اواخر برای حضور در میان گروه‌های معارض مسلح راهی سوریه شدند و این موجب شده است تا دولت هلند از بازگشت این افراد به کشور و پیوستن آنها به حملات تروریستی به شدت نگران شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس